seyma281015 11 haftalık hamileyim kızlar ve 9. Haftadan beri geceleri kusuyorum yatmadan önce. Hiç atlamam yani😂 ilk gebeliğimde de aynen böyle her gece 2-3 defa üstüste kusardım. Öyle bir öğürme geliyor ki inanın altıma işiyorum resmen. Berbat bişey yani. Benim gibi olan çok insan var biliyorum. Bulantı için yaptığım tek şey akşam yemeğinden önce metpamit şurup içmek. Ama hiçbir etkisi olmadı diyebilirim. Bu akşam farklı birşey denedim. Yemekten sonra tam 2 tane limon yedim. Çok da zorlanmadım 😂 şu saate kadar hiç midem bulanmadı(maşallah diyin)😂 kusmadan yatacam biraZdan yani bu benim için Harika bir şey 🙈 belki başkalarına da faydası olur diye yazdım. Allah yardımcımız olsun 😊
Dyg123 seyma281015 ben kusmadım ama çok bulanıyordu yerimden kalkamıyordum bende limon kokluyordum çok iyi geliyordu yatağımın başında da mutlaka bulunduruyordum.
Mommy3589 seyma281015 👏🏻👏🏻 Umarım işe yarar 🙏🏻 Nasıl beter bişey ben uyku uyuyamıyordum. Benim şimdi geçti ama hamileliğimin başından beri deli gibi limon yiyorum bana bir etkisi olmadı🤦🏼♀️
seyma281015 Dyg123 valla daha önce kokladım ama hiç kokusu yoktu bendeki limonların 😂 yemek aklıma gelmemişti ama yarın akşam yine yicem bakalım nolcak 😊
seyma281015 Mommy3589 hadi ya 🙄 demekki her bünye bir değil. Keşke bana iyi geleceğini ilkinde de bilseydim de yeseydim yani. İlk gebelik biraz tecrübesizlik. Bide merak ettim acaba bebeğiniz kız mı ?
yesillimonn Bulantilarimin koku hassasiyetimin oldugu zamanlar bende cok yedim herseyden tiksinmistim özellikle evimden yatak odamdan dısaridan eve girecegim zaman burnuma limon kabuğu tıkayıp öyle giriyodum eve işe yariyo gercekten 😁
seyma281015 yesillimonn bana niye kimse söylemedi bunu ya 🤦♀️ Bende ilk gebeliğimde evime girer girmez banyoya koşardım. Akşama kadar kaynanamgilde bişey olmuyodu, yatmaya eve gidince ipler kopuyordu. Değişik bir bünye 🤔
Aryaa yesillimonn ayni ben ilk kizimda lyleydim ama bunda hicbirse fayda etmedi 16 haftaligim simdi daha iyiyim cok sukur keskin kokular gelmedikce tabi
yesillimonn seyma281015 Öyle oluyo cnm baska eve girince sıkıntı olmuyoda olay kendi evine gelince kopuyo zaten cok zor bi durum ben çözümü o sekilde bulmustum sükür ben atlattim senin devam ediyosa öyle yap eve girmeden önce burnunu kabukla tıka 😂😂
NekwaSultan seyma281015 canim limonun fazlasi zararli olabilie kan sulandirici malum. Hem tansiyonu da düşürür dr.a danismadan devam etme bence
Bsyldrmdlk seyma281015 Maalesef belli bir süreye kadar etki ediyor bende çok yedim limonu bulantı için. Metpamidin hapı belirli bir süre için iyi geliyor.