nilsmomy Bu günlerde cok zor bi ihtimal biliyorum ama reglim gecikti aranızda bugunlerde hamile kalan var mı
Deryayurt nilsmomy ben tam o günlerdeki kaldım bilmiyorum ama adet gecikmesinden 7 gün sonra kan negatifti. 5 gün sonra yani gecikmenin 12. Gününde beta 26 çıkmıştı doktor adet olacagim tarihte hamile kaldığımi soyledi geç döllenme olmuştu
Miyosss nilsmomy beeeennn 🤚🏼 nasıl oldu bilmiyorum ama hesabımıza göre reglden önceki günlere denk geliyor hamile kalisim. Olmaz değil yani
yesildeniz_ nilsmomy reglden bir gün önce ovulasyon testi yapmıştım pik çıkmıştı. Hamile kalamasamda ovulasyon olabiliyor regle yakın
nilsmomy yesildeniz_ benim dongum aşırı düzenli saat bile şaşmaz normalde o yüzden olduysa cok şaşırırım😂
Deryayurt nilsmomy olabiliyor canım geç yumurtlama olunca dollenmede geç gerçekleşiyor şuan gebe misin
nilsmomy Deryayurt bilmiyorum işte reglden 2 gun once iliski oldu simdi 3 gun gecikme oldu sabah test yaptim tabi ki cok erken oldugu icin testte gögle gibi bir cizgi cikti ama var mı yok mu bilmiyorum henüz
Deryayurt nilsmomy iki gün sonra ilk idrarla bidaha yap bence canım rabbim gönlüne göre versin inşallah