Ela009 Yumurtlama geçti bat 11-12 sarı akıntı neden olur kokusuz kaşıntısız enfeksiyon yok baktırmıştım temiz çıktı bugün oldu bu beyazla şeffafla beraber hafif sarımsı leke
esca344 Ela009 bana doktor sarı ve yeşil enfeksiyon dedi hatta idrar temiz çıkınca vajinal örnek alıp test yaptı Orda enfeksiyon çıkmıştı
Cnsmv Ela009 benim gebeliğimde daha kanda yokken sarı akıntım olmuştu yumurtlamadan 4-5 gün sonra yinede doktorunuzla görüşün tabi
MNGsy Şuan gebeyim ve bende de iki gündür var eşlik eden herhangi koku kaşıntı yok neden oluyo aceba genelde Beyaz opak olurdu ama
Nznks MNGsy canım bende 33 +3 daha dün gittim sarı akımtım başladı hemen gittim mantarmış fitil verdi ihmal etme onu
Dmsmsmmdnxn Ela009 ben şu an hamileyim 1 buçuk aylık bende o şekilde akıntı hamililkte oluyor bazen hata sanki adet olmuşum gibi sonra beyaz akıntı gelıypr doktoruma sorduğumda ise normal dedi beyazda var sarı sekılde geliyor
Dmsmsmmdnxn Ela009 Hamilelik olabilir ama kanda çıkmayabilir çünkü benim adetime 1 hafta vardı kan vermıstım ve çıkmamıştı ama âdettim 4 gün gecikti tekrar kan verdigimde ise 200 betam çıkmıştı
Ela009 Dmsmsmmdnxn evet bi ara burda yine okudum sarı akıntıyla öğrenen olmustu kafama takıldı cidden illa hamileyim demiyorum merak ettim
Dmsmsmmdnxn Ela009 benım kafama da takılan bu olmuştu doktorumda özelıkle sormuştum sarı ve beyaz akıntım var normal mi dıye evet dedi çok normal ve hamilelikte Olurmus Normalde vajina da enfeksiyon olduğunda idare yapınca yanma oluyor
Ela009 Deletedmom_298 2 kap verdiler biri vajinal enfeksiyon biri de idrar yolu içindi ama hiç bi belirti yok yani yanma kaşıntı koku vs. Yine de yaptırdım bi kaba idrar diğer kaba da ömce vajinayı temizlelim diye spanç veriyorlar sonra da o kaba da idrar yapıyoruz
Elif-ada- staRmama Vajinadan gelen akıntı idrarda bakilmazki jinokolojik muayenede belli olur sizen bahsettiginiz idrar yolu enfeksiyonunda idrarda bakilir benmi yanlış biliyorum çünkü akıntı şikayetiyle gittigimdede herhangi bir muayenedede vajinadan bakarak var yok denildi