sumeyranur33 Kızlar çok şükür amniyosentez sonucum temiz çıktı. Yüreğime su serpildi. Allah böyle haber bekleyen herkese en kısa zamanda güzel haberler duymayı nasip etsin 😍
Asliakkaya_1 13 ocakta banada amniyosentez yapılıcak inşallah sonuclarım temiz gelir de bende gönül rahatlığıyla yaşarım hamileliğimi🥰
sumeyranur33 Asliakkaya_1 inşallah temiz gelir yaptırmak stres beklemek ayrı stres allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin😍
Anonim2828 Merhaba, Temiz çıkmış sonucunuz çok şükür sonucunuz kaç güne çıkmıştı acaba hangi hastanede yaptırmıştınız?
Anonim2828 sumeyranur33 anladım bende 16 aralıkta yaptırdım ön sonuçlar çıkmıştı ama bilgi verilmedi akibetinden bugun de kademeli olarak 2 sonuç daha çıktı sanırım 2 sonuc kaldı bekliyoruz hala
sumeyranur33 Anonim2828 şimdiye çıkmış olması gerekiyordu aslında ama devlet olunca durum değişiyor mu bilmiyorum
Yrdgl23 Merhabalar sizin de toksoplazma ile ilgiliydi değil mi? Sorun olmayacaksa e nabız sonucunu paylaşır mısınız? Doktora gösterdiniz mi
Anonim2828 sumeyranur33 sumeyranur33 zaten 4-5 hafta demişlerdi de insan sabırsızlanıyor. İstenilen testin içeriğine göre de değişiyor olabilir