Premsescik kadının düşmanı kadındır sözü ne kadar da doğru… Burada içinizi dökmüşsünüz iyi niyetle, samimiyetle fakat birçok kişi eleştirir, saldırır vaziyette. Empati yapan, şu anki hormonsallığınızı dikkate alan dahi nadir. Üzmeyin sakın kendinizi 2 kız evlattan sonra 3.yü erkek istemeniz kadar doğal bir şey yok, 2 erkek olsaydı o zamanda 3.yü kız isteyecektiniz ama belki bu kadar saldırılmazdı. Cinsiyet olarak erkek istiyorum denildiğinde neden böylesi tuhaf tepkiler oluyor anlamıyorum. Benim 1 oğlum var şu anda 2.gebeliğim ve tamamen 2.sini de erkek hissediyordum ilk gebeliğimde ne yaşadıysam aynılarını yaşadım öylesine emindim erkektir diyordum. 14.haftamda kontrole gittiğimde doktor kız gibi dedi şok oldum, şaşırdım gözlerim doldu :) o kadar erkek hissediyordum ki kız denildiği an yeni bir hissi tatmayı kalbimde hissettim 😊 1 ay sonra tekrar bakarız dedi doktor dilerim değişmez. Ve inanır mısınız eş, dost, komşu sürekli hamileliğimden beri 2.si de erkek olsa 3.yü düşünür müsün kız için diyordu. Bir de bu şekilde psikolojik baskı uygulanıyor. Ah ah dedim ya en çok kadın kadını yaralıyor ne yazık ki…