Kartanesi-24 atlasinannesi_ bazı kişilerde yolk saç gözüküyor kalp atışı olmuyor vs vs birsürü değişik şey var canım ama senin 22 betan ile kese gözükmez yani sen başka bir doktora daha git ve tekrar bir kan tahlili yaptır bence
Eda42_ atlasinannesi_ Bende görülmedi hiç 8 haftalık olması lazımken 6 haftalıkda kalmış kese var bebek görülmedi hiç o yüzden de kürtaj oldum
Deryz Ahs34 benim betam 502 den 659 çıktı ona bile kimyasal olabilir dedi buradaki arkadaşlar doktor nasıl kese gördü şaşırdım biz kalınlaşma var dedi doktor bi alan gösterdi ekrandan ama kese falan henüz göremedik inşallah pazartesi görücez ama sabırlı olmak gerekiyor hamileliğin başında falanda olabilirsiniz
Ahs34 Deryz valla ağrım var diye acil gittim çokta özel bir hastaneydi muayene eder etmez karından kese var ama daha bebek yok dedi bi kan testi ver dedi şimdi bende dün vermiştim kaç çıktı dedi 22 dedim kayıt açıyorum o zmn yarın sabah ver yükselmişse var düşmüşse kimyasal dedi bence bu doktor bilmiyordu ya betamı kafasına göre başka bişey gördü kist felan ona kese dedi
Eda42_ Ahs34 Canım bu değer ile kese görülmez kii benim 2034 de alttan çok küçük kese var demişti bu doktor bu değer ile gördüyse helal olsun yani bence başka doktora gidin dış gebelik bile olsa yine bu değer ile görülmez ki o da zaten tüpte olur inşallah sağlıklı gebelik oluşur
Deryz Ahs34 bende hamileyim ve daha keseyi göremedik ilk gittiğimiz doktor 2 cm lik bir kist gördüğünü söyledi kanaman olursa gel falan dedi hamilesin lafının üzerine o kadar olumsuz konuştuki eşimde bende hamilesin lafına sevinemedik 2 gün sonra kendi doktorum izinliydi geldi ve hemen gittim o kadar normal konuştu ki keseyi yine görmedik ama kalınlaşma olan yeri gösterdi bu kistin hamilelik kisti olduğuna bebeğine vitamin minarel gibi birşey olduğunu 12. Hafta gibi bir süreçte gidiceğini çok önemsenicek birşey olmadığını geçmez ise o zaman bakarız ama gider dedi yani doktor var doktor var içimiz kararmışken bi doktor bizi daha mutlu etti normal bi süreçte olduğumuzu söyledi gerçekten zaten insan tedirgin oluyor birde doktorun ifade biçimleri çok farklı ya 🤷🏻♀️
ucigdem Ahs34 aynı durum yasadım, karınından kese normal ama bebek görülmemişti, alttan baktı bebek var, kalp atışı var fakat kese düzensıZ dedı 11 haftalıkken gıttıgımde 8+5 ken kalp atışı Durmuş kürtaj oldum
Tazegelin12 Ahs34 Kesenin görünmesi için betanın 3000 üstünde olması lazım diğer türlü imkansız ayrı kimyasal gebelikte kese oluşmuyo beta en fazla 300,500lere çıkıyo sonra düşmeye başlıyor sonrasında adet oluyosunuz zaten
Eda42_ Ahs34 Resim yükleyebilir misin canım 22 değer ile görülmez ki bu işte var bir terslik ama bugün tekrar gidecek isen belli olur
Ahs34 Deryz Çok doğru söylüyorsunuz inanın iyi sonuç alayım diye çok özel bir hastaneye gittim ama İstediğim sonucu alamadım tahlil verdim 2 saate çıkar bakalım beta yükselmiş mi
Eda42_ Ahs34 Kese bu şekilde olmaz ki küçükte olsa yuvarlak içi siyah birşey olur bilmiyorum ama kist olabilir bugün ne olduğu belli olacak artık tekrar kan bugün mü vereceksin kaçta gideceksin inşallah güzel haberler alırsın sonuç yükselmiş olsun
Deryz Ahs34 bana böyle ultrasonn görüntüsü vermediler bende pazartesi gidicem kan vericem umarım bu sefer benimde betam yükselmiş olur ve kese görebiliriz çok istiyorumm♥️ perşembe günü betam 650di bakalım pazartesi nasıl olucak
Parinas Ahs34 sağda keseye benzer bişey var gerçekten. Ama ölçtüğü yeri anlayamadım ne alaka. Bhcg yanılmaz bence defalarca ölçüm yapılıyor yine doktor hatasıdır