Esra11_10 üzmeyin kendinizi, Ankara karışık ve soğuk gibi gözüküyor ama yapılacak bir çok alternatif var. Ben Çanakkale’yim, Ankara’ya üniversite için gelmiştim sonra evlilik v.s. 17 senedir Ankara’da yaşıyorum. Kolayla kaybolmazsiniz Ankara’nin neresinde olursanız olun mutlaka bir şekilde Kızılay’a toplu taşıma vardır, Kızılay’dan da her yere 😅 Kızılay’a inseniz, karanfil sokak, konur sokak kitapçılar, takıcılar, pasajlarla dolu, yineguzel cafeler var. Tunalı Hilmi başlı basina bir dünya, Kuğulu Park ve Tunalı caddesi de hep ışıl ışıl cok güzel olur. Daha çok öğrenci ağırlıklı da olsa Bahçelievler de hep hareketli olur. Müzeler var, millet kütüphanesine gidin mutlaka zaten tam bir gün orada geçer, ertesi gün tekrar görmek istersiniz 😊 şu an kış ama havalar ısınınca çok güzel parklar var, gazı parka mutlaka ama mutlaka gidin, sandvicinizi çayınızı alıp piknik yapabilirsiniz, çok klasik ama güzel avmler var, armada AVM hayat sokağı yine kuzu effect AVM de çok güzel cafe, restaurantlar da var