Delila https://dosya.imgyukle.com/HgT47wzO - 13+2 günlük sanırım burda şuan 17+3 olduk sizce ne cinsiyeti 🙈😍 - !
mrsyildizmom Delila 14+4’te kontrolüm vardı ultrason fotoğrafımız benziyor sizde de bacak arası boş gibi görünüyor, doktorum şu anda kız dedi 1 ay sonra tekrar bakarız dedi bana da :) Bu ay sonunda tekrar gideceğim 😇
Delila Aslaninannesi_ hayır bulunmadı çok küçük dedi 20. Haftada bakarım dedi yurtdışında yaşıyorum bu arada
Delila mrsyildizmom yaaa 😍 sağlıkla gelsin bize de öyle geliyor ama bazen sonradan farkediliyor falan diyorlar detaylıya kadar beklemek mantıklı dendi bir oğlum var zaten sağlıklı olması önemli kız da istiyoruz 🤲🏻🤲🏻
mrsyildizmom Delila eve arkadaşım şu anda 6,5 aylık detaylıya kadar kız dendi detaylıya girdiğinde erkek oldu 😀 çok şaşırdık hepimiz. Hala bile inanamıyor doğduğunda inanacağım cinsiyetine diyor :) o yönden aslında en sağlıklısı detaylı yine 😊
Delila mrsyildizmom benim eltim de doğuma bir hafta kalana kadar kız biliyordu 6 aylık kız denmişti doğum yaptı oğlu oldu 🙈😍😂
Delila mrsyildizmom son zamanlarda eşimle karşımıza videolar çıkıyor kız biliyorduk erkek oldu erkek biliyorduk kız oldu diye iyice şüphe duyduk 😂😂doktor soylese doğru olacak mı acaba diye
Leylasiva21 Delila benimde kız diyorlar ama bilmiyorum içimden hep erkek gibi sürekli erkek belirtileri tabi ki sağlıklı olsun ama son zamanlarda çok duydum değişen cinsiyeti
mrsyildizmom Delila benim bir oğlum var kız denildiğinde gözlerim doldu 😍 umarım bizim cinsiyet değişmez baya benimsedik 😀 yine de sağlıklı olsunlar yeter her ikisi de evlat :)
Delila Leylasiva21 benim ve eşimin de öyle sürekli erkek gibi ve erkek olacakmış gibi his geliyor ilk oğlumuz oldu diye mi bilmiyorum bu arada rüyamda 3,4 kere erkek bebek gördüm ☺️