bengonca Kızlar merhaba Linki ekliyorum. Doktoruma yazdım daha dönüş yapmadı? İlk defa böyle yüksek görüyorum sonucu😞😞 acil yardım
_biranneadayi bengonca Canım seni korkutmak istemiyorum inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin ama protein kaçağına benziyor. Doktora yazmışsın ama ilk fırsatta gidip görünmelisin bence.
Kayra11 bengonca bugün sonuclarimi bende böyle aldım eritrosit 55 yassı epitel 8.1 sağlık ocağına gittim onlarda kadın doğuma gitmem gerektiğini söyledi randevu aldım bekliyorum doktorun dönüş yapınca haber verebilirmisin bnde çok stres oldum sabahtan beri
Turuncukadin bengonca canım hiç telaş yapma ama ihmal de etme değerler baya yüksek çıkmış çünkü. Tedavi edildiği sürece enfeksiyon sorun olmaz zaten. Çok geçmiş olsun ben de sürekli enfeksiyon yaşıyorum
Eylul41 bengonca merhaba Bakteri cok yüksek yassi epitel cok yuksek degil. Kesin antibiyotik verilecektir. Ama idrar kültürü ister kulture önem veriyorlar. Birde protein kacagi olabilirmi acaba pozitif cikmis tansiyonunuz falan normal mi sizin. En iyi cevabi doktor bilir. Ben surekli ugrasiyorum bu enfeksiyonlarla suanki degerlerim lokosit 12. Bakteri 50. Yassi epitel 8. Her hafta veriyorum ya dusuyor ya artiyor bu Aralıklarda. Asiri sari akintim var doktor fitil verdi kulturun temiz cikti o yuzden antibiyotik vermedi tek kullanimlik toz şaseler var ondan icecegim gene size 3 ya da 5 gunluk tablet antibiyotik verir
Gozde29 Gebelikte bu değerler değişkenlik gösteriyor canım korkma doktorunla görüş benimde bu sekılde oluyor düşüyor çıkıyor çok normal
bengonca Gozde29 ilk gebeliğimde de yükseliyordu ara ara. Baktım eski tahlillere hiç bu kadar yüksek çıkmamış. 15+2 hamileyim yine telaş yaptım kuzumu etkiler mi diye😢😞
bengonca _biranneadayi ya telaş yaptım bende vallahi, yeni çıktı sonuçlar yazdım henüz dönüş yapmadı. Normalde hızlıdır aslında ama doğuma falan girmiş olabilir diye düşünüyorum. Burada tecrübeli annelerin fikrini de alayım istedim.
ecoz bengonca akıntınız falan var mı? Stres yapmayın kültür testini önemsiyorlar bakterinin yüksek çıkması tek başına veri değil, yararlı bakteriler de var. Protein de +1 miş benim de öyle çıkıyor, ürolog da jinekolog da bunu önemsemedi.
_biranneadayi bengonca İyi yapmışsın sakın ihmal etme ayrıca protein kaçağı olsa bile hiç korkma baskılanabiliyor ilacı var diyeti var. Benim ablamın 3 çocuğunun ikisinde de vardı protein kaçağı, evet zorlu süreç ama sağ salim zamanında doğum yaptı.
bengonca ecoz ya aslında yakın zamanda kültür bakılmıştı. Akıntım hiç olmadı ağrı şikayeti ile gittim bende 😞 Ama o zaman ki idrar testim bu kadar yüksek değil anlamadım gitti. 15 günde neler oldu böyle diyorum 😢
ecoz Kayra11 siz de stres yapmayın önemli olan idrar kültürü. İdrar kültürü temiz olduğu sürece önemsemiyorlar. Bir de enfeksiyon olsa bile çaresi olmayan bir şey değil, gebelikte en sık karşılaşılan durum. Rahat olun lütfen.
bengonca Kayra11 her hasta farklıdır mutlaka ama doktorum cevap yazınca mutlaka haber vereceğim 🌸❤️ size de çok geçmiş olsun
bengonca _biranneadayi Allah razı olsun canım yüreğime su serptin. Dediğin gibi inşallah korkulacak birşey yoktur. Cevap gelir zaten diye tahmin ediyorum. Ona göre yarın tekrar giderim olmadı 😞
Kayra11 ecoz inşallah geçer bu durum bildiğim bisey değil pek 2. Gebeliğim ve daha önce hiç yaşamadığım birsey
Kayra11 bengonca teşekkürler 😊 genel olarak ne gibi sorunlar tesgil edebileceğini öğrenmek istiyorum durumun ciddiyetini doktorun sana dediği şey bi nebze olsa konuyla alakalı bilgi edinmemi sağlar
bengonca Turuncukadin ilk gebeliğimde hiç böyle enfeksiyon çıkmamıştı çok şaşırdım. Aslında hijyenime çok dikkat ederim niye böyle oldu anlamadım. Ama çok çok teşekkür ederim yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi