Benanne13 Byrmm bize de sürekli inci teyze yok inci yaşlı ismi 1940larda mıyız diye diye soğuttular beni açıkçası
Byrmm Benanne13 aa nasıl yaşlı ismi aksine çok modern bence. Çok saçma. Bıktım bu insanların gereksiz laflarından yaa
Minnaksever yagmur_17 yade’yi ben de istiyordum ilk kızım gülce oldu ona uysun diye ikinci de Gökçe olacak yade yine olmadı ama çok hoşuma gidiyo 🤣
Mrvsnrrr Şimdilik Leya Zeynep diye düşünüyoruz, Leya isminde kesin karar kıldık ama Zeynep isminden emin değiliz. Eşim herkesde olan isim diyor, Leya nın yanına yakışacak başka isim önerileriniz var mı? 35. haftadayım bu arada kararsızlık çok kötü..
yagmur_17 Mrvsnrrr zeynep evet herkeste var canım ama gercekten saf ve temiz bir isim ben kendim hep sevmisimdir o yuzden kizimin ismini koymak istedim anlamida cok güzel ama yanina yeni isimlerden ekleyincede cok guzel bir uyum sagliyor iki isim olarak dusunebilirsin
yagmur_17 sevimlikek esiminde Zeynep Yade isminden sonra hosuna giden meryem ismi olmustu biz daha cinsiyetinin kiz oldugunu ogrenmeden once zeynep yade demistik sonra eşim tekrar ikna oldu 😂