Kivircikkuala imcakir ayyy inşallah bende sıra bekliyorum 🥰🥰 ertonunannesi23 yazarım inşallah 🥰 Nergiznane bekliyorummm vermek için hastanedeyim :)
ertonunannesi23 Kivircikkuala Allah size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah kan verirseniz sonucu da yazın mutlaka🥰🥰
Kivircikkuala anneeolmkkk ayyy inşallah bende çok istiyorum 🥰 adatuna benim 4 senedir bebek istemi var artık bıktım uğraşmıyorum idrarla canım :) Sahra25 Canım benim innnşallah Rabbim dileyen herkese de nasip etsin yoksa bile kendimi üzmeyecem 🥰🥰
Dilamser Kivircikkuala inşallah vardır rabbim gonlune gore versin benim 6yildan sonra oldu şimdi 3 bebeğe hamileyim umudunuzi asla yitirmeyin hiç ummadığımiz bir anda oluyor .
Kivircikkuala Dilamser yaa okurken duygulandım Rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın inşallah tevekkül en güzel şey bende heyecanla sonucu bekliyorum 2 saate çıkarmış🥰 Ark Aminnn inşallah 🥹🥰 2Princess1Mom Amiiin inşallah bende heyecanla bekliyorum 🥹🥹🥹❤️
Sahra25 Kivircikkuala olsun üzme kendini sabır et inşAllah, vardır bi hayır Rabbim en doğru zamanı bilir canım..İnşAllah umudunu da yitirme herşey biz insanlar için🤍🩷
ertonunannesi23 Kivircikkuala bence hemen adet söktürücü kullanmayın bekleyin . Yada kadın doğum doktoruna gidin bir daha böyle gecikme yaşarsanız
Hulya_Bal Kivircikkuala Sabah okumustum merak ediyordum sonucunu.Hakkında hayırlısı olsun . Bende mayista 17 haftalik bebegimi kaybettim. Aralikta tup bebeğe başlayacaktım ama gecikme olunca test yaptim pozitif çıktı. MAalesef o da kimyasalmis . Şubatta insallah tup bebeğe başlayacağım.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Olanda hayır vardır diyip şükrediyorum dis gebelik vs olmadığı için.
Kivircikkuala Sahra25 zaten tüp bebek tedavisi görüyorum transfer hazırlığı olacaktı :) imcakir hayırlısı diyelim 🥹 ertonunannesi23 tüp bebek hastasıyım zaten hemen doktora yazdım bakalım nasıl olacak