honey34 Deletedmom_984 Deletedmom_984 yumurtlamadan sonra akinti olmaz mi? Benim bekarken cok oluyordu akintim evdendim durdu yumurtlamada bile akinti olmuyor bu sagliksiz demi bu ay rahim filmi cektirdim ondan sonra az az akinti bile sayilmicak islanti geliyor
Deletedmom_984 honey34 ben hic akintiya bakmiyorum acikcasi benim de evlendikten sonra 2-3 kere oldu ama ben ovulasyon da hem yumurtlama hem de catlamayi net sekilde gorebiliyorum akintiyi cok takmıyorum
[silindi] Byzz61 anladım benim kasık ağrılarım geçti. Beyaz uzayan akıntı var ara sıra sadece. Ben yarın ilk testin sonucunu söylerim yine güncellerim durumu. Umutlu değilim sadece erken öğrenmem gerektiği için yapacağım
Byzz61 [silindi] Canım bende de sonuö böyle çıktı. Ama 15 dk sonra falan kuruma çizgisi olabilir diye ümitlenmiyorum ya
honey34 Deletedmom_984 yumurtlama bende testle buluyorum ama hic akinti olmamasi sorun mu herkeste oluyormus benim kupkuru yumurtlama icin takmiyorum ama normal saglikli kadinlarda seffaf akinti olmasi lazim diyorlar endiselendim biraz
Deletedmom_984 honey34 benim seffaf beyaz oluyor yumurtlamadan sonra onu biliyorum ama uzayan falan cok nadir sorun mu hic bilmiyorum canim bilen vardir insallah aydinlatir🤲🏻 doktoruna sordun mu hic?
nur-ay buse76 günlerimiz aynı bende bu ay kullandm 31 aralıkta çatlama oldu hesaplamaya göre bu sabah dayanamadm akıntım fakan vardı test yaptm negatif adete eger degişmezse günüm 5 gün var
buse76 nur-ay ben 5 ocakta başladım içmeye 10 ocakta kontrole gittim dün iğnemi oldum öğlen iki tane yumurta varmış biri 19 biri 13 çok sağlıklıymis büyük olan bakalım
vilanelle nur-ay bizim de çatlama günlerimiz aynı ben de sabah yaptım negatif:) döner mi ki acaba bana yok gibi geliyo
nur-ay vilanelle valla bana da yok gibi geliyo ama ilaclarda agır geliyo yoruyo paikolojıkmen bi bırakıp salasım gelmiyo degil sürekli düsünmekten yoruldm
Byzz61 Deletedmom_984 https://mutluresim.com/images/2025/01/13/1Y8vRm.jpegcanım ben test yapayım dedim böyle çıktı. Nimo marka nasıl acaba kuruma çizgisi falan olabilir mi ki. 15 dk dalan sonra çıktı çünkü
Deletedmom_984 Bebegim cizgide kirmizilik var ama kuruma cizgisi olmayabilir. Ancak bu marka cok kotu. Bunu hic yapmamis say ve predictor alabilme sansin varsa onu al. İsini sansa birakma cunku bu nimo bicok kiside cizgi cikarip kanda negatifi veriyor.
Seval00seval Deletedmom_984 ay sorma ben de kıp kırmızı çıktı net pozitifti adetime 15 gün kala inanmayın predictor deneyin
Deletedmom_984 Seval00seval offf cok kotu oluyo o iste ben defalarca baska markalarda yasadim hep üzüntü 😔
Deletedmom_984 Byzz61 bence de vallahi kafani hic bulandirma. Yapcaksan predictor yap. Benimde 1 gun gecikti elimde predictor var yapmiyorum ama dayanamicam galiba yarinda gelmezse yaparim artik
Byzz61 Deletedmom_984 bende öyle yapıcam canım zaten bu testlerde hiç gücenmediğim için devinmedim bile umutlanmadım allahtan en iyisi kan