Beyzanrcnp Aşılama yoluyla gebe kaldım iğneden 14 gün sonra kan verdim 45.30 çıktı 2 günde bir kan veriyorum ve sürekli kasık ağrım oluyor doktor kasık ağrısı için baktı hiç bir şey yok dedi 27 Aralık 45.30 29 Aralık 184 31 Aralık 420 2 Ocak 765
_biranneadayi Beyzanrcnp İki günde bir iki kat artmış işte canım neyinden korktun anlamadım? Bence her şey yolunda görünüyor Kendi kendini korkutma güzel ilerlemiş Hayırla kucağına al inşallah
Aslaninannesi_ Beyzanrcnp değerlerin çok iyi daha beta vermene gerek yok doktora gidebilirsin direk canım
Beyzanrcnp _biranneadayi ağrım çok oluyor adet olacakmış gibi ondan korkuyorum bide kese görünmedi ya daha ondan
Beyzanrcnp Aslaninannesi_ doktora gidip veriyorum zaten oda sürekli artmasını bekliyor 1000 üstünde olmasını bekliyor kese için oda alttan muayene edecek sanırım ondan da biraz çekiniyorum çevremdeki kişiler alttan yaptırma düşer diye beni korkutuyor
_biranneadayi Beyzanrcnp Adet sancısı olabilir ilk başlarda çünkü adet vaktin geldi ve adet olamıyosun, vücut tabiri caizse hararet yapıyor bir şekilde adet olamamaya tepki veriyor. Sakin ol ilk zamanlar ağrılar olur yeterki kanama akıntı görme.
Sevgiiss Beyzanrcnp ne alaka ne cahilce ya ben oğlumda 6 haftada 3 kez alttan muayene oldum gebeliğin başıydı.
Aslaninannesi_ Beyzanrcnp bir iki güne görürsün merak etme csnım . Eskiden ultrason cihazı yokmuş alttan bakıyormuşlar hamilelere benim annemde ben hamile olduğumu öğrendiğim gün doktora gidecektim sakın alttan baktırma dedi 😀 o gün gittim doktora doktorun odasına girer girmez ben alttan baktırmak istemiyorum demiştim 😀 doktorumda bakmıcam zaten küçük suan haftaya görürüz demişti haftaya karından görmüştük
Miyosss Beyzanrcnp şu cahillerin çenesi çekilsin. Her bokologlar. 4. Haftada 5. Haftada alttan bakıldı 13. Haftada kanamayla gittiğimde 2 kez spekulum yerleştirilerek bakıldı. 22. Haftada servikal uzunluk için yine alttan bakildi şükür hiçbir şey olmadı. Doktorlardan daha iyi bilemez kimse sende kendini boşuna korkutma canm.
Beyzanrcnp Aslaninannesi_ anneler hep böyle sanırım 😂🤦🏻♀️ valla dışarı bile çıkmama izin vermiyorlar iyice yerleşsin diye işte arabaya binme çok sallıyor falan fisman evde şişdim
Beyzanrcnp _biranneadayi başından beri ağrım oluyordu ama ara ara oluyordu bugün baya oldu adet olduğum zaman çektiğim ağrı dedim yoksa kanama falan mı olucak 😂 insan evde durdukça kafasında kuruyor
Aslaninannesi_ Beyzanrcnp ne kadar sakınırsan o kadar iyi değil ben çok sakınıyordum merdivenlerden bi düştüm yuvarlandım resmen aklım gitti doktor baktı bir şey yoktu çok şükür ama o an bana dedi pamuk ipliğine bağlı değil yiyeceği ekmeği varsa gelecek bu dünyaya gerçekten de öyle çok doğruydu o yüzden sen duanı et gerisini Allah’a bırak Allah’ın izniyle bir şey olmaz canım
Sibelipekf Beyzanrcnp dış gebelikte değerler tavan yapar 45ten 300e 300deň 800e gibi yani mesela o şekilde anla canim