Ceylan1907 çok iyiydi yalan yok ama özel günlerde bir resmi tatilde vs denk gelirseniz eğer anlarsınız, hiç unutmam 31 Aralık 2024 yoğun kanamam başladı, yılbaşı akşamı ya ulaşamıyoruz serhat beyimize.. arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevap yok. Hastaneye gittim koca hastanede yılbaşı akşamı diye doktor yok. Medical parka gittim hemen orda da doktor diye asistanın eline düşmüşüm sonradan öğrendik meğer orda da o esnada doktor yokmuş. Bilinçsiz tedavi ile bebeğimi kaybettim. Neyse buraları geçiyorum, yılbaşı akşamı dahil olmak üzere tam 3 gün boyunca cevap vermedi serhat bey, belki yanıt verseydi gel deseydi başka bir çözüm bulunacaktı ve kaybetmeyecektim bilmiyorum 3 gün az bir süre değil. Ve bu süre içerisinde hastanede bana kendisinden randevu vermiyordu dolu diye. Sonra tam randevu düşürdüm dördüncü gün artık bu seferde randevuma yarım saat kala randevumu iptal ettiler ameliyata girecekmiş diye. Çok sinirlendim ve hastaneyi de komple bırakma kararı aldım. Kadın doğum koordinatörü yaren hanım aradı beni sağolsun gürkan bey için ısrar etti, başta istemedim ama iyiki şans vermişim diyorum şimdi, gece bile yazsam dönüş yapıyor. Kürtajımı da gürkan bey yaptı sorunsuz şekilde atlattım, şimdi tekrar hamileyim kendisiyle devam ediyorum, ilk çocuğum olacak ins..