keyfimin-kahyasi-misin Bb55 baby 4 plus kullanıyorum çift yönlü puset takılabilir . Yeni modeli çıkmış aynisinin daha güzel duruşu var . Fiyatida uygun 3 bini bulmaz pusetiyle belki anca
Cnsuercnnn Bb55 4,5 sene önce travel sistem benek arabası kullanan biri olarak asla almanı tavsiye etmem çok ağır araba bagajına sığmıyor ağır tekerler kocaman kırılıyor sürekli şimdi ikinci gebeliğimde yeni model aldım kabin boy e benekten iyi ki almışım tek elle katlanıyor hafif dönüşleri çok güzel hem sonrasına baston bebek arabası almaya gerek almıyor henüz kullanmadım ama kızımı oturuyor denedim 20 kg kızımı rahatlıkla taşıyıp rahat hareketler yapabiliyor
yagmur_17 Bb55 daha kullanmadim ama joie verstrax modelini aldık biz hafif bir surusu var bebek icin bel sirt destekli yumusacik yapisi var icinin sadece puseti ayri satin aliyorsun o yuzden biraz pahaliya denk geliyor ve kolay katlanabiliyor
Kuzucukno2 -sum- sırt kısmının ayarlanması ile ilgili demiyorum aslında. Yanları çok korumasız. Savruluyor içinde sırt kısmı geniş ve dik. Yatış pozisyonunda da savruluyor. Kraft onyx modeli. Fotoğraflarini aticam inşallah anlaşılır en sonuncusu baston araba. Onda mesela içine çökük daha rahat oturuluyor ve yatıyor.
-sum- Kuzucukno2 aa anladım yanlarda korumalık gibi kumaş yok kapatmıyor ama yatış pozisyonunda niye öyle oldu acaba 🤔 bende kraft bakiyorim da bir iki modelinde kararsız kaldım
Melike1001 Bb55 daha kullanmadım ama travel sistem hiç düşünmediğim için onlara hiç bakmadım joie versatrax aldım yenidoğandan 22 kg kadar kullanılıyor. Puset siz olmaz dedik ona uyumlu pusette ayrı aldım geldiğinde açıp baktım gayet güzel duruyordu ama nisan da kullanıp öğreneceğiz artık 🥰
Kuzucukno2 Erd_mel yenidoğan için pusetli olanlar daha kullanışlı. Joie nitro baston olduğu için tek yönlü 6 7 aylıktan sonra uygun olur bence 🙁
Kuzucukno2 -sum- diğer modelleri böyle değildir belki sadece alırken ona dikkat edin. Arkadaşımda joie kabin boy vardı o da böyle sırt kısmı yanları korunaksiz bebek icinde hiç durmuyordu korkuyordu. Pusetli kullanımı rahattı ama iki kişi gerekiyor puseti takip çıkarmak için 🙁
Hasret72 -sum- daha kullanmadım ama kullanan oldu çevremde çok memnun. Kraft Balear Bebek Arabası Bej Adı böyle geçio
-sum- Kuzucukno2 ya çoğu modeli öyle aslında baktım da.. pusette zaten en fazla 6 ay kullanılır ki sonuçta
Bitkinyarasa BEn bagi neo 2 yi almayı tercih ettim. Kolay kapanması kapanınca küçük olması,araba bagajına kolaylıkla sığması,puset için ayrıca aparatı var kolay çıkarıp takılıyor . Çift yönlü olması da tercih sebebimdi .
AdaEcem Bb55 kabin boy Kraft kullandım memnundum. Kabin boy iyi oluyor. Şu an saçma bı marka aldım hiç rahat değil dönüşü taşıması eziyet. Kırılmasını bekliyorum ama bu da kırılmaz 😂 3. Evladım olacak. Vagon tipi Bebek Arabası ancak kurtarır. Bir daha alırsam bu model almayı düşünüyorum.
Hasret72 -sum- uzatılıypr pusetsiz bebek arabası olmuyormu 😀 içine çok gğzsl minder bırakılır gayet te gizsl olur
Kuzucukno2 -sum- evet 6 aya kadar kullanamadım bile sanki sığmıyordu içine kışa denk geldiği için montla sığmadı açıkçası. Ne yapmayı düşünüyorsunuz