cglcetin0 Kızlar 2.gün kan verdim anlayanlar bakabilir mi merak ettim Tsh: 2,34 Lh: 4,53 Estradiol: 43 Prolaktin: 13,53 Fsh: 8,24
hellolittlesunshine cglcetin0 şöyle ki adet dönemi için konuşuyorum Tsh : 2.5 altında E2: 80 altında Lh: 1-18 arası Fsh: 5-10 arası iyi rezerv olduğunu gösterir Prolaktin: 20 altında olması beklenir
hellolittlesunshine cglcetin0 lh/fsh oranının 2.5’dan büyük olması da polikistik over’dan şüphelendirilir ama öyle bir durumunuz da yok
cglcetin0 hnf34 yok hayır amh her devlet hastanesi bakmıyor sanırım onun için özelde ayrıyeten vermeyi düşünüyorum
Merve8155 hellolittlesunshine benim degerlerim hep bu araliklarda ama doktor nedense bana biraz yukselmis dedi
Parinas hellolittlesunshine fsh/lh değil mi o. 1 ile 2 arasında olmalı yüksek olursa pcos belirtisi diye biliyorum ama tabi bu sonuçlarda da sıkıntı yok
hellolittlesunshine cglcetin0 evet rica ederim her şey gayet normal gözüküyor siz yine de doktorunuza gösterin ben de biyoloğum laboratuvarda çalışıyorum kendimce bildiğim kadarıyla yorumlamak istedim ☺️
hellolittlesunshine cglcetin0 lh değerinizi fsh a böldüğünüzde çıkıyor sizin 0,5 çıkıyor gayet iyi bir değer
Merve8155 hellolittlesunshine benimde boldugumde 1.025 cikti ama doktor polikistik over var dedi bana
hnf34 hellolittlesunshine rica etsem ben de bir konu hakkında bilgi alsam sizden en son tahlillerimde Lh 5,23 - Fsh 8,23 - E2 61 çıkmıştı. Ama amh değerim 1 yıl içinde 1,55 den 0,74 e düştü. Böyle bir şey mümkün mü yoksa sonuçlardan biri hatalı mı? Bu arada prolaktin yüksekliğim vardı dostinex ile şuan 4 e düştü
hellolittlesunshine cglcetin0 estradiol yani östrojen 25-75 olması adetin ikinci günü ideal sizin de gayet iyi gözüküyor
hellolittlesunshine _Birmelekannesii_ sizin tsh yüksek gözüküyor hipotiroidi olabilir östrojen seviyeniz de düşük ama tabi adetin kaçıncı günü baktırdığınız da önemli. Tiroidlerde sıkıntı varsa bu diğer hormon değerlerinizi de etkileyebilir yani bundan kaynaklı olabilir. Prolaktin de baktırdınız mı?