fatma_nc Eskişehir şehir hastanesinde gebelik takibini yapan var mı? Özge hocanın ismini de Hüseyin hocanın ismini de çok duydum ama kararsız kaldım deneyimlerini paylaşıp öneride bulunacak var mı acaba siz hangisinden daha çok memnun kaldınız?
akidesekeri fatma_nc arkadaşım Hüseyin beyin hastası memnun doktordan. Ama yattığımla kalktığım bir oluyor, ultrason ekranı kendine dönük bir şey göremiyorum demişti. Diğer yandan da memnun
Adalet-26 Merhaba, ben Ergül sivriye gittim asla önermem, huseyin oguz yuvanc hoca iyi. Eşi de kadin dogum doktoru ben kontrol icin onu bekliyorum izindeymis. Tugba hanimin takipli hastasi olucam.
fatma_nc Merhabalar, evet eşini de duydum ama Hüseyin hoca sezaryende çok iyiymiş benimde sezaryen olacak açıkçası o konuda cazip geldi bana ama sadece kulaktan duyum tabi doğrusunu bilemiyorum.
Adalet-26 fatma_nc Hiç arastirmadm bi fikrim yok acikcasi Huseyin hoca ile ilgili 🤷🏼♀️ çok gecmis olsun simdiden saglikla kucagina al insallah
fatma_nc Teşekkür ediyorum size de çok geçmiş olsun sizde sağlıcakla kucağınıza alın miniginizi inşallah 🤗
Yenianne3 Ben hüseyin hocaya gittim cok iyi sevecen bi doktor evet ama ultrasonu cok kalitesiz 2,3 hasta birden giriyor ben bu durumdan hoşlanmadım başkasına gittim orda ultrasonda hemen gorundü ve ben varken hasta alınmadı benim için kişisel iyilik değil işinin iyiliği önemli
fatma_nc akidesekeri evet çok hasta yoğunluğu varmış sanırım bı kaç kişiden daha duydum bunu bazen de bı kaç kişi birden alabiliyormus ben Özge hanıma gittim onda böyle sıkıntılar görmedim sanırım onda devam edeceğim.