Basakparlar Ayrıntılı ultrason için bilgi almak istiyorum özelde yaptırmak istiyorum fiyat bilgisi ve randevu bilgisi hakkında yardımcı olur musunuz randevu derken direk gitsem özele hemen ayrıntılıya alıyor mu gün mü veriyorlar?
Zeyzeyy- Basakparlar canım yaptırmak istediğin hastaneyi ararsan daha doğru bilgi alırsın ve hemen yapmıyorlar randevu veriyorlar
Donaldvetomris Basakparlar ben özel klinikte yaptırdım peşin 4000tl kredi karti 4500tl 2 hafta oldu yaptıralı gittiğim hastane 5800tl istemişti bende özel kliniği tercih ettim.
Nazo77 Basakparlar şehire ve hastaneye göre değişir fiyat ama 3-5 arası oluyor genelde ben özelde yaptırmıştım randevulu gitmiştim müsaitlik varsa yaparlar herhalde.
Basakparlar Zeyzeyy- ilçedeyim o yüzden 2 saat gideceğim merkezde birden fazla özel hastane olduğu için fikir almak istedim teşekkür ederim 🙏
Meltem2910 Basakparlar benim ikiz olduğu için 6600 ödedim ama tekte 3500-4000 bin arası oluyor diye biliyorum tahmini
Donaldvetomris Basakparlar ankaradayım ben prof. dr. Özgür özyüncüye yaptırdım adresi google da yazıyor işçi blokları regnum sky tower da taurus avm e çok yakın yeri
derinn16 Ben 2.500 e yaptırdım 2 hafta önce birkaçgün önceden randevu almak daha iyi tabi 20 ila 24 hafta arasında yapılıyor galiba bulunduğunuz şehirdeki hastaneleri arayıp sorabilirsiniz devlet hastaneleri de ücretsiz yapıyor diye biliyorum
Basakparlar derinn16 ilçedeyim Konya merkeze yönlendirdi doktorum o yüzden araştırmaya başladım takipli olduğum hastanede ayrıntılı yapılmıyor teşekkür ederim 🙏
Seyma120 Basakparlar özel takipliyim doktorum ayarladı bana ordan randevu ayatladilar. Aydın da 3 bin tl ye yaptirdim
a-a-my-h_dmr Basakparlar Ben Dr Bedia Kara’ya randevu aldım Peşin 4000 karta 4500 dediler Tam emin olmazsa 1 ay sonra ücretsiz muayeneye çağırıyoruz dediler Baya da memnun olan var Özel muayenehanesi var Konya’da