melegim01_ kızlar 19+3 haftalık hamileyim hıcbır belirtim kalmadı bebek hareketını zaten hıc hissetmedim daha önce bir dusugum var sizce normal mı
Minikmucizemmm26 melegim01_ telaşlanmayın bu dönemlerde belirtilerinizin azalması ya da geçmesi normal hareket için de daha vaktiniz var ben de tam 19 da filan 1-2 kez anca hissettim sonra sonra da gün aşırı hissettim 23+3 haftaligiz bugün hâlâ hareketler düzenli değil 21-22 de hareketi hiç hissetmeyenler var ama içinizi rahatlatmak istiyorsanız eğer acilden kalp atışlarına baktirabilirsiniz
Nisa58Sivas Canın kontrolle gittiğinde Doktorun herhangi bir sorun yok diyorsa kafaya Takma Kendi kendini stres sokma düşünürsek Allah’ın izniyle hiç birşeyin yoktur merak etme 🌸
melegim01_ Minikmucizemmm26 1 hafta var detaylıya sadece normal mı. 15 haftalık bebegımı daha önce kaybettim ister istemez korkuyorum iğne kullanıyrum sanki hıc hamıle degılmısım gıbı. normalde saga ve sola sadece uzanıyorum karnımda sert bırsey batıyor gıvı oluyor hareket nasıl olur hıc bılmıorım bırseyler cok hafıf tık ediyor bebek mı elimden gelen herhangi hareket mi bılemedım suan ne bel agrısı ne gögüs ne mide bulantısı huchırı yok arada sıra da acıkma hıssı var daha önce daha coktu
Minikmucizemmm26 melegim01_ benim de daha önce kaybım var 24 haftada ayriyetten düşüklerim de var korkunuzu o yüzden çok iyi anlıyorum ama göğüs hassasiyeti gidip gelebiliyo benim de mide bulantısı bazen hiç olmuyo artık çok nadir gel ağrısı da her gün olmaz harekette ilk zamanlar içerde mısır patliyo gibi ya da baloncuk patliyo gibi olabilir ya da içinde çok hafif bişey kayiyo gibi oluyo
Minikmucizemmm26 melegim01_ yani ben bişey olduğunu düşünmüyorum ama dediğim gibi eğer hâlâ içinizde bı kuşku bı huzursuzluk varsa acilde kalp atışına bakarlar ben kaç kez gittim öyle 🙈
melegim01_ Minikmucizemmm26 hareket konusunda saga ve sola yatınca karnıma sert bırsey batıyor gıbı oluyor peki siz daha önceki dusukkerınjzdd iğne kullandınız mı benım doktorum direk keseyi gördugum gıbı iğneye baslattı cevre den hep sunu duyuyorum iğne kullanıyorsan bırsey olmaz bu dogru mu
Minikmucizemmm26 melegim01_ evet kullanıyorum şimdi de kullanıyorum 24 haftalık kaybettiğim bebeğimde de kullandım düşüklerde kullanmadım yani iğne yüzde yüz korur gibi bişey söylenemez tabi ki yani bebeğe bişey olacaksa her türlü olur. Ama kesinlikle kötüyü düşünmemeye çalışın sık sık bebeğinizle konuşun güzel ve olumlu cümleler kurun kötü bişey aklınıza geldiği an düşüncenizi yönetip iyiyi düşünün rahat olmaya çalışın
melegim01_ Minikmucizemmm26 olumlu dusunmeye calısyırum hep insallah sag salim alırız bir an önce cnm
busra05_ Canım endişe etme bende 19+6yım belirtim kalmadı benımde ara ara oluyo yada olmuyo. Hareket meselesıde bazılarının bu haftlarda olur bazısının ılerı haftada canım içim rahat etsın dersen dr a git hayatım sağlıkla al kucagınıza
melegim01_ busra05_ sagol cnm valla 1 hafta var detaylıya o yızden gıtmek istemedim doktora Rabbım saglıkla almayı nasip etsin hepimize inşallah cnm😊🙏