umrumdadegil ZeynepDuru17 kaç yaşındaydı kız üvey annen? Öz annen hayatta mıydı sordum kusura bakma dediysen de daha önceden kafa kalmadı bende 😓 bilmiyorum ya maddi manevi zor 😂 bir tane de kızım olsun çok isterim ama
ZeynepDuru17 umrumdadegil bende oğlum olsun çok isterim kanka işte aynı duygular öz annem öldü 21 sene oldu üvey annem 38 falan sanırım dört tane kardeşim var en küçüğü de bir yaşına girecek işte
umrumdadegil ZeynepDuru17 olur inşallah hayırlısıyla şekerim😍 yaa başın sağolsun küçükken kaybetmişsin mekanı cennet olsun anneciğinin ❤️ gençmiş üvey annen kardeşlerin öz var mı yoksa hepsi üvey mi
ZeynepDuru17 umrumdadegil hepsi üvey ben aynı anneden babadan tek çocuğum kanka annem başkasıyla evlendi birde ondan var onu doğururken kan kaybetti şehit oldu diyorlar inşallah öyledir amin mekanı cennet olsun inşallah 😍🥹🤲 üvey annemden dört genç daha işte
umrumdadegil ZeynepDuru17 yaa gerçekten mi çok üzüldüm 🥺 aminn inşallah 💜 onlar da kardeş baba aynı sonuçta 🥰
ZeynepDuru17 umrumdadegil tabiki kanka hiç ayırt etmedim kardeşim tabi gerçekten öyle knk amin amin 🥲😍🤎😘