Burcuasel Merhaba şimdiden soylim biraz uzun olabilir 😂😂 35,haftada 3 cm açıklığım oldu ozmana kadar erken Doğum riskim yoktu.ama açıklık olunca heran Doğum olabilir diye herhafta nst girdim sancım vardı çok ama nst de çıkmıyordu 🙄 böyle böyle 38+6 ya geldim. Tabiki herseyim hazırdı açıklık oluşunca lohusa şerbetimi yapıp dolaba attım😂 2 ay bekletilebiliyor 😂 neyse 12 Kasım Pazartesi günü ben temizliğe giriştim heryeri dip köşe çünkü ben dedim kesin yarın dogurucam çünkü rahmımde böle kıpırdanmalar vardı herzmankinden farklı bi agrı ama tatlı bi agrı❤️Pazartesi aksamı çukur dizisi icin annemler bize geldi onlara Mısır patlattım cay kahve derken rahmındeki kıpırdanmalar devam ediyordu uzandığım yerden rahmımı sıkıp sıkıp bıraktım bişey masajı diyorlar bunun için ama adı aklıma gelmedi suan 🙄 ben kesin yarın dogurcam dedim ama kimseye bisey belli etmiyorum 😂 hamileliğim boyunca hiç kötü Doğum hikayesi okumadım Doğum videosu izlemedim.ve ben çok güzel Doğum yapıcam dedim kendi kendime çok korkuyordum ama sadece dikişten 😂 gece saat 4 de suyum geldi hep yatağımı ve halılarımı ıslatmaktan korkuyordum,zaten gelmeden içinizde garip bişey oluyo ama saniyesinde su geliyo ben gece hiç uyumadığım ve Doğum yapacağımı bildiğim için tetikteydim ki ilk Doğumum ve nasıl biley olduğunu bilmeden elimi genital bölgeme tuttum hani çocuklar işerken ellerini oraya tutarlar ya aynı o şekilde bacaklarımı açmadan ayaklarımı yatakdan indirdim yatak odamın kapısında sarıl sarıl ama nasıl hemen eşime seslendim çabuk halıyı kaldır diye 😂😂😂😂😂😂okadar sakinimki eşime suyum geldi ben duşa gircem sen ortalığı topla yatağımı kapat dedim tabi o şokda caktırmıyo ama 😂 duşa girdim abdest alırken bile suyum geliyordu dışarı çıktım hala suyum geliyo tişörtümü katlayıp koydum ped falan fayda etmedi 🙄hastane arabayla 5 dakka uzaklıkta 🥰 hemen alttan muayene ettiler açıklık aynı 3 cm nst de sancı cıkmadı ama suyum geldiği için yatış yaptılar. Doktorumda epidural olucam diye konusmustum tabi biraz da ona güveniyorum az sancım olcak diye korkum dikiş sadece 🙈sabaha kadar yattım ne agrı ne sancı doktorum geldi beklicez dedi.11 gibi sancılarım gelmeye başladı bütün ailem kuzenlerim eşim yanımda pilates topuyla zıplıyorum agrılar 1 e kadar dayanacak gibiydi sonradan beni öldürün diye bağırmısım ve doktorum yanıma gelmedi epidural yapmadı 😓 duşa girmek çok rahatlatıyor pilates topunda zıplamakta normal Doğum sadece sancı Kızlar Doğum anında hiç bişey yok.benimle beraber herkes ağladı.anneme sen nasıl dayandın bu acıya bizi nasıl doğurdun diye ağlamısım🙈açılmalar çok güzel ilerliyordu her yarım saatte kontrol ettiler biraz acıdı yalan söylemiyim 🙈benim sancım suyum erken geldiği için dayanılmaz oldu 2:45 de Doğumhaneye aldılar ,çok gıcık bi ebe vardı doktorumu sordugumda şimdinnasıl çağırayım bi bebeğin kafasını görelim dedi çatala aldı beni parmağını herhalde bogazıma kadar soktu 😓 canımı aldı nerdeyse ama yapması gereken biseydi😓 ben hala epidural diyorum oda bana ne epidurali doğuracaksın epidural diyorsun dedi 🙈sonra doktorum geldi doktoruma bence ameliyathaneyi arayalım bu kız normal doğuramaz elimi sürdürmüyor dedi doktorumda okadar olur kolaymı Doğum yapmak dedi bak şimdi nasıl güzel doğuracak o dedi beni motive etti meğerse beni gaza getirmek içinmiş sora anladım işin gerçeğini 😂😂 doktoruma neden bana epidural yapmadınız dedim neden hiç yanıma gelmediniz dedim oda bilerek gelmedim herkesin eteğine yapışmışsın beni kurtarın beni öldürün beni sezeryana alın diye okadar güzel açılman ilerlediki boşuna epidural yapmak istemedim dedi Doğum anına gelelim eşimde geldi Doğuma ❤️ Doktorum hadi başlıyoruz burcu nefes al ve ıkın dedi 3 kere yaptığımda Aselim kucagımdaydı kesim anını hiç hissetmedim buz gibi bişey döktüler herhalde o an kesim oldu dondu çünkü rahmim buz gibiydi. Asel çıktıktan sonra bütün agrılarım bitti dikişten korktuğum için anestezi istedim ve uyandığımda hemşireler tepemde oyun oynuyorlardır eşimi ve bebeğimi sordum gitti dediler oynamakdan bana cvp vermiyorlardı 😂 beni odaya aldılar. Ailem oradaydı Odamı çok güzel süslemişlerdi ben fiyonklar ve balonlar almıştım küvez tülü yapmıştım ikramlık olarak lohusa Şerbeti çikolata süslü bardaklar yaptırmıştım. Kızlar kesinlikle gecelik giyin çok rahat oluyo ben pijamamı hiç kullanmadım dikişim 3 tane çok kanamam da olmadı depend aldım ama çocuk bezi kullandım daha rahat ettim Bebek içinde hastane çıkışı 2 tane 10 tane bez 2 battanıye çorap mutlaka alın patıklı alt da giydirseniz içine mutlaka çorap giydirin ayaklarını üşütmemeli .ekstra eldiven. 2 tane alttan çıtçıtlı badi.zıbını doğduğunda alttan çıtçıtlı badısının içine giydirmişler ben sonrada çıkardım çok gerekli bişey değil bence çıtçıtlı badiler yeterli 👍🏽Biberon alın süt gelmedi sağıp verdim biraz ve kesinlikle doğar doğmaz emzik verin ben vermedim yanındaydı aslında ama emmesin sağlıklı bşşey değil dedim 😓 şimdide alması içim yapmadığım şey kalmadı çünkü sürekli emmek istiyor aslında karnı tok ama refleks işte agzında emizk olsa onla oyalanacak sizi emzik niyetine kullanıyor emiyor kusuyor falan filan emzik şart 👍🏽👍🏽 🥰 14;45 de girdim 15:05 de odamdaydım ❤️ Ben normal doğurduysam herkes doğurur sakın korkmayın bida asla doğurmam diyordum sancı çekerken ama şimdide ikinciyi düşünüyorum Asel 1 yasına gelsin allah nasip ederse bitane daha yapıcam ❤️ Ben Çamlıca Erdem hastanesinde Doğum yaptım Şükran Akalın’ dı doktorum bida olursa yine Şükran hanım olucak 🥰 çok uzun oldu ya kusuruma bakmayın ❤️❤️ Herkese güzel doğumlar siz güzel düşünün emin olun Doğumunuz güzel oluyo ❤️
Kbrsglk Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın ben hep bu pilates topunu kendimiz mi götürüyoruz hastane mi veriyor bide işe yarıyor mu çok merak ediyorum ?
Burcuasel Kbrsglk genelde hastanelerde oluyo sorun bence hastanenize mutlaka vardır ;) amin teşekkür ederim ❤️
elfkbramtn Allah analı babalı büyütsün inşallaaaah rabbim sağ Salim büyütmeyi nasip etsin her Doğum zordur kolay olan sadece hissettiğim acılar bence oda bu işin sanırım tuzu biberi ❤️ Bende normal istiyorum allah nasip ederse tabiki Çalıca Erdem de Doğum yapacağım Adalet hanımda yapacağım Gece Doğum başlasa gelmiyorlar diye biliyorum ama inşallaaaah gelirler 🤭 birde odaları nasıl güzel mi dolaşmak nasip olmadı bir türlü
Burcuasel elfkbramtn kusura bakmayın biraz geç oldu 🙈 odaları gayet güzel ve geniş süslemek için yada ziyaretçiler için yeterli alan var 👍🏽👍🏽
Burcuasel elfkbramtn benim doktorum gece olursa gelirim demişti benim gece 4 de suyum geldi ama Doğum henüz başlamadığı için ve uzun süreceği için doktorumu çağırmadılar