eymanurAykutTademir Nasıl gidiyor hamilelik 😟 yavaş yavaş kasık ağrılarım başladı kendimi bir gün enerjik hissediyorsam ikinci gün üstümden vinç geçmiş gibi gece uykular da 3 4 saatlik uyku sanki tüm gece uyumuşum gibi geliyor
SevgiTkn eymanurAykutTademir Al bende de o kadar. 36 haftalığım. Bugün var ya sanki hiç uyumamış gibi uyandım geceleri zaten uyuyamıyorum sıkıntı basıyor. Kahvaltı yaparken bile sıkıntı geliyor hemen yatasım geliyor. Daraltı bıkkınlık hepsi bir arada ☹️
eveb19 eymanurAykutTademir oturduğum yerde yoruluyorum o dereceyim😁 yatakta surunene kadar uyuyamiyorum ama uyuduktan sonra da sabaha anca kalkıyorum bi kahvaltı yapıp tekrar yatıyorum anca öyle dinlenebiliyorum bu aralar
Cigdem67 Hala ayaktayım uyuyamıyorum kasık ağrım ve bel ağrım çok oluyo hele gece yatarken ters bi hareket edersem bugün evi süpürdüm belim kopuyor bebişler kaç kg şuan benim ki 3000 kg olmuş 2 gün önce randevum vardı allah bir avazda kurtarsın hepimizi 🤗🤗🤗
Esmadnsmz Geceleri dönemiyorum sağa sola eşimin yardımıyla anca☺️Oturduğum yerden kalkmak ise ayrı olay kuyruk kemiğimde sürekli baskı var çok oturmak ayakta kalmak yaramıyor karnımda iyice aşşağıya düştü bakalım ne zaman kavuşavağız🤰
eymanurAykutTademir Ben de 15 gün önce gittiğimde 2500 dedi kilosuna doktor şu an yatamyrm mide de yanma da var