sendekimsinnn Kızlar kimler test yaptı bat 4 dün erken gebelik testinde çıkmadı maalesef bir umut bekliyorum yarını
Ozlemmm3535 sendekimsinnn bat 4 ocak 31 Aralık’ta erken test yaptım negatif çıktı dün akşam kaset test yaptım yine negatif pazarı bekleyeceğim pazar günü sabah ilk idrar ile erken test yapmayı düşünüyorum 💕
Ozlemmm3535 sendekimsinnn ben bugun erken test yaptım ama negatif maalesef bir kaç gün daha beklicem 🥲
sendekimsinnn Sevgiiss dün konuşmuştuk canım seninle zaman geçmiyor resmen geçsin diye post açıyorum onada kimse cevap vermiyo😅😅
Ozlemmm3535 sendekimsinnn ben çok strese girdim silik cizgiye bile razıydım çok üzülüyorum artık isyan etmek istemiyorum ama Rabbim neden bukadar çok sınıyor 😓
Ozlemmm3535 sendekimsinnn 10 aydır deniyorum canım İki aydır Klomen tedavisi görüyorum ve az önce kahverengi Akıntı gelmeye başladı bu demek oluyor ki yarına sökülür 🥹 sen canım ?
sendekimsinnn Ozlemmm3535 yerleşme kanaması fln olamaz değilmi canım normaldede regl olunca kahverengi geliyormu
Ozlemmm3535 sendekimsinnn evet maalesef üç aydır 1-1,5 gün Kahverengi akıntı oluyor sonra sökülüyor o yüzden ihtimal vermiyorum sanırım regli olacağım 🥹
sendekimsinnn Ozlemmm3535 hm o zmn olabilirsin canım vardır bundada bi hayır rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah çok stres yapıyoruz genel olarak o yüzden olmuyo bnce