Brlgry Çok korkuyordum ama Allah yardım ediyor korkulacak hiç bir şey yokmuş iğne hiç acıtmıyor ameliyat gayet iyi geçti normal hemen oğlumu gördüm o anı anlatamam Allah isteyen herkese nasip etsin öğlen doğdu oğlum ameliyattan 6 saat sonra ayağa kalktım ve hiç zor değildi karnımı tutup yürüdüm ve birdahada yatmadım oğlum kucağımda geziyoruz korkulacak hiç bir şey yokmuş kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum merak ettikleriniz varsa müsayit oldukça cevaplarım 😚😚🙏🙏🙏❤️
Alyamerve Brlgry en merk ettiğimm sırt üstü bn nefe alamıyorumm :( amlytta sırt üstü nasıl nefes aldın ? kafanı yukseltıyorlar mı ??
Brlgry Alyamerve ben ağır astım hastasıyım ve bir sıkıntı yaşamadım burnum tıkalı girdim açıldı orda burnuma hava hortumu taktılar hiç bir sıkıntı yaşamadım o an aklıma bile gelmedi zaten burun, tıkanıklık vs.
Alyamerve Brlgry bnde astımımm hava hortumu taktırım değil mi? o şeffaf bıse carya agza takulan ondan korkuom benn konusunca duyamazlar die
Brlgry BehiyeGrel benim en zorlandığım emzirmek oldu sütüm gelmedi ilk şimdi geliyor ucu küçük bebeğim tutamıyor biberon başlığını mememe koyup çektiriyorum öyle emiyor şimdilik inşallah büyür zamanla uçlarım 😔