Melek1010 Tugbax68 bende 16+3 1 kilo aldım doktorum birşey demedi ama çevremde soruyorlar kaç kilo aldın diye 1 diyince aaa çok az o çocuk ne kadarcık olur falan diyip sinirlerimi bozuyorlar 🙄
Gyed 27 haftalık hamileyim ve 10 kilo aldım 15 ile 20 arası olur gibi bakalim bu 3. Hamileliğim ortalama 15 ve 20 arası aldım buda öyle olacak
Bulutlu Gerçi 16 haftalıkları sormuşsun ama, ben bazen heyecanlanıp alakasız şeylere atlayabiliyorum 🙈😄
MihriiFb Bende 15+6 haftalık hamileyim ama 7 kilo aldım 😭 düşük tehlikem vardı yaklaşık 2 ay bir kaç tane ilaç kullandım.. 58 kiloydum suan 65 kiloyum ileride ne olur bilmem ben bir 30 kilo alırım heralde.. bir de istahliyim ki sormayın 🙃
Bebekveben 17+5 im. Hamileliğin başında 53.6 düm. Kusmalardan 50ye kadar düştüm. Tekrar 53 üm şuanda😊
Tugbax68 Melek1010 herkezde farklılık gösteriyor sen aldırış etme bebeğinin sağlığı iyi olduğu sürece kilo birşey değil yediğin bebeğine yarasin yeter zaten doğum yaklaştıkça kilo alimimiz hizlanacaktir
efsanee_ Melek1010 valla sıçan kadar olcak bu çocuk diyen bile var 🙄 kimi inanmıyo almışsındr ben sen kadarken şu kadar almıştım felan diyorlar. Cuma kontrol var inş sorun yoktur kızçemde 🥰
Hasarbusra Melek1010 aldırma bende hep kilo verdim ilk 3 ay zaten bizden beslenmiyolar ki simdi başladılar bizden beslenmeye önemseme herkes çok konuşur konuşmak için konuşurlar zaten
Hasarbusra efsanee_ zaten herkes kendiyle kıyaslamadan eddemiyo ne var bu kadar hamileye biraz saygı gösterebilirler ama yok ne yazikki
araskubra okudugum 1 3 5 kilolara bende guluyorum ama samimi tatli gulus benimki kizlar bebekler saglikli olsun yeterki ne onemi var ben 50 ile hamile kaldim suan 28. haftam 11 kilo aldim cok fazla gelebilir sizlere ama yatmak zorundaydim napalim 😊