AysenTpbs Şuan gidenler memnun mu? Eski yazılanların üzerinden yıllar geçmiş… Doğum yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi ? Doktor ve hastahane hakkında…
Svg0609 Merhaba, ben 3 yıl önce ilk doğumumu Rengin hanımda yaptım. Hayatımın en doğru tercihiydi. Şu an 7 aylık hamileyim ve yine ona gidiyorum. Çok fazla hastası olmasına rağmen detaylı muayene ediyor. Herşeyi çok güzel açıklıyor. Bir gün olsun yüzü düşmemiştir. Enerjisi çok yüksek bir doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Beequeen Merhaba, ilk gebeliğim arkadaşlarımın önerileri üzerine Rengin hanımla başladım takiplerime iyi ki de Rengin hanımı seçmişim çok seviyorum. Çok ilgili bir doktor uzun uzun muayene ediyor her şeyi gösteriyor anlatıyor. Yılbaşından sonra muayene ücretine zam gelmiş 1950 olmuştu galiba
Aanr Ben gidiyorum 16 haftalık hamileyim çok memnunum. Muayene ücreti 1950 oldu evet. Doğum ücretini merak ediyorum bende ne kadar oldu biliyor musunuz?
Ruzgarmomsss İki çocugumuda onda doğurdum normal doğumdu çok ilgili güleryüzlü güven veren ailemden biriymiş gibi davranır Allah nasip ederse 3. Yede ona gidiyorum memnunum çok iyi bi doktor .asla korkutmaz güç verir özenle dinler sorularımızı asla hastam çok diyip hızlıca bakmaz .ayrıca ramdevu bulmak zor oldugu için rica ile beklemeli bakar mesajlarıma mutlaka cevap verir .iyikş konyada böle bi doktor var diyebilirim
aysenurx beyzanur99 ben hikmet hocaya gidiyorum kendisi söylüyor zaten burada pahalı yapılıyor sağlık ocağında yaptır gel diye
aylin__ Rengin hoca dışarda yaptırdığımız tahlilleri kabul eder,ben geçen hafta sonrdum normal sezeryan doğum ücret 45000TL dediler
beyzanur99 aylin__ ay cevabınız için çok teşekkür ederim ben de rengin hocama gitmeyi planlıyordum şimdi içime iyice sindi çok sağolun 🥰🥰🥰
Ftmslv aylin__ peki direk tahlil yaptırıp mı gidiyorsunuz yoksa önce rengin hocaya gidip hangi tahlilleri istediğini mi soruyorsunuz
aylin__ 2 sene önce doğum yaptım,inanılmaz ilgili ,eli çok hafif,muayenelerden hiç korkmayın,her sorunuza özenle yardımcı olur ,kisaca harika bir doktor,şuan imkanım olsa yine rengin hocaya giderdim😔
beyzanur99 aysenurx cevabınız için çok teşekkür ederim daha önce hiç gitmediğim için hocalarım tutumunu bilemedim o yüzden sormak istemiştim iyi ki de sormuşum ☺️☺️☺️
aysenurx beyzanur99 hala doktor arıyorsanız hikmet hocayı öneririm görümcem de onda doğum yaptı dikiş izi kalmadı bile her konuda uzman yılların doktoru erkek doktorlar daha ılımlı yaklaşıyor daha cesaretli oluyor diye seçmiştm ben de Başaran Klinik de çok iyi mustafa hoca doğurttuğu hastayla birlikte yürüyordu aşırı ilgili birisi ben eşimle yürürken görmüştüm
Asabyet Bbdrcn Medicana da mı yaptınız sezeryanı nasıldı belden mi uyuşturdular yoksa genel anestezi miydi çok merak ediyorum
Bbdrcn Asabyet belden uyuşturdular iyiydi yani ağrı falan kalmadı bi gaz oluyo sadece oda 2 3 gün içinde geçiyo