Pinarkorkmazer Elif_0660 ben 18. Haftaya kadar 6 kilo aldım şimdi 26 haftalık oldum iki aydır hiç kilo almadım hala aynıyım 🙂 doğuma kadar da kilo alacağımı sanmıyorum. Hamileliğin ilk zamanları iştahım açık son üç dört ayda da iştahım kapalı oluyor yiyemiyorum
3girlsb Elif_0660 azda yesen bebeğe yararlı şeyler yemeye çalış csnım hamur işi ekmek şeker tatlı bunlardan uzak dur
Elif_0660 Pinarkorkmazer bende 24.haftadayım 7 kilo aldım bu zamana kadar dikkat etmedim ama hep hamurişi vs yedim bundan sonra kesiyorum onları sadece bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyeceğim
myangelson Elif_0660 nöroloji doktorum tarafından fazla kilo almak yasaklandı ama riskli gebeyim sürekli yatıyorum hiç hareket yok🥲
myangelson Elif_0660 aynen öyle bebislerimiz için herşey 🧡 kilo verilir bir şekilde Rabbim can sağlığı versin
Hazal1234 20 . Haftada 10 kilo aldım çok mu bilmiyorum ama aşırı istahliyim sürekli aç geziyorum yinede şu içsem kilo alıyorum 😀
Semiha_k Haftamdayım 2 kilo aldım diyetisyen ile ilerliyorum 💕 iş dışında yürüyüş falan yapamıyorum ama doktorum ve diyetisyenim öneriyor, az hareketli bir yaşantınız varsa tavsiye ederim