Eylul15 Merhaba bat 7 ocak.Dün kan testinde değerim 58.39 çıktı.Değer düşük gibi geldi ama yapılan güne göre normal mi? Cevap verirseniz çok sevinirim 🙏
Eldgrn Eylul15 4 gün var daha çok çok iyi çıkmış benim 5.67 çıkmıştı 38. Gün geç döllenme olmuştu. Yani sen bu durumda iyi bile öğrenmişsin
Merve_kucuk Eylul15 Bence değeriniz gayet iyi adetiniz geçmemiş bide daha☺️ Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Mihraismail Eylul15 benim 4 ocak adetten 4gun önce yaptim 36.92 çıktı smdi yarın tekrar vereceğim insAllah seninkide normal artışı takip et ama gene iyi çıkmış maşAplah sağlıcakla ilerlesin😍😍
Sevgilimmmmmmm Ben adet olacağım gün 76 ile öğrendim. Senin çok iyi çıkmış. İki günde kan ver artışa bak
myavocado Eylul15 normal bence, adetinize daha var çok yeni gebelik. Benim adete dört gün kala 47 idi betam 😊
Hilallvrl55 Eylul15 iki gün sonra tekrarlarsan daha iyi olur canım bakalım artış iyi mi değil mi şuan ki değerin çok güzel artış önemli ama🐣
Eylul15 Mihraismail hayır henüz yaptırmadım.Yarın gidip yaptırmakla regl gününü beklemek arasında çok kararsızım.
Eylul15 Mihraismail herhangi bir doktorla iletişim halinde misiniz?Bu artış ne demek oluyor acaba?Çok bilmediğim için soruyorum.Ben de bir saat önce kan verdim dayanamayıp inşallah güzel sonuçlanır 🙏
Mihraismail Eylul15 evet doktorumla konuştum ilk baş güzel arttığı icin pazartesi tekrar kan ver ilaclarini kullan dedi ben kimyasal olabilirmi dedm oda dönmüş olabilir dedi hayırlısı artk umarim siz güzel sonuç alırsınız 🤲🏻🤲🏻