bysnmrv Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim, kozmetik önerisi yapar mısınız, nemlendirici, güneş kremi, diş macunu deodarant vs
GulsenUlu bysnmrv gunes kremi solante pregna, dis macunu ve roll on momwell veya bade kullaniyorum. Diger urunlerimin icerikleri temiz diye degistirmedim. Elinizdeki urun iceriklerini ecomercek diye uygulama var, oradan kontrol edebilirsiniz. Yuksek riskli degilse degistirmezsiniz, kullanmaya devam edersiniz.
Ezel123 bysnmrv ben ilk ogrendigimden beri her şeyi kullanıyorum 6.aydayım detaylı da girdim sağlıklı çok şükür
Lavin___ Güneş kremi için doktorum mineral filtreli kullanabilirsin demişti ben de maruderm in almıştım turuncu olanı
Auri bysnmrv canım bildiğim kadarıyla kimyasal filtreli güneş kremlerinden uzak durmak gerekiyor Eğer fondöten de kullanmayı seviyorsan biodermanın mineral filtreli güneş kremi baya güzel Vücut için de la roche possayin çocuklar için de kullanabilen hassas ciltli serisi var ona balabilirsin Onun dışında rutininde enzim peeling salisilik asit bha gibi asitler varsa çıkar Hyaluronik asit ve c vit kullanmaya devam edebilirsin diye biliyorum Sen yine de bir araştır istersen