-Anonim-1 Kızlar önerdiginiz doktor varmı düzenli takip olduğunuz ve asistanların girmediği doktorun ilgilendiği 🙏
Mavipatik -Anonim-1 Aydan hoca var bir kere denk geldim baya detaylı güzel ilgilendi. Aynı şekilde sait hocada ama asagıda arkadasın dedigi gibi uzun süredir gebe pol. Değil… Bircan hoca var denk gelirsen oda detaylı güzel ilgilendii. Ama tekrar gidişte asistanları mı olur kendileri mi olur bilemiyorum 🫡
Ceydaaas1 -Anonim-1 ya keşke gebelik Pol. Asistan olmasa ilk gebeliğim kendimi uzman Dr görünce güvende hissediyorum
Merve_kucuk -Anonim-1 Ben ilk defa gittim İsmail Burak gültekine gittim çok iyi bir doktor. Çok memnun kaldım.
ebruuken Merhaba, ben ne zaman randevu alsam hastaneye gittiğimde başka doktora sıra veriliyo. Asla aynı doktora kontrol olamıyorum maalesef. Şansıma ne çıkarsa 😁
Mavipatik ebruuken hahaha al bendende o kadar 😄 Bir gittiğim doktoruda asla ikinci sefere bulamadım hahshshd
Kubraaa_1 Sümeyye Mermi yi önerebilirim kendisi bakıyor ve güzel ilgileniyor. Sait Erbey dende memnun kalmıştım ben ama ona ne zamandır gebe polikliniğinde randevu bulamıyorum.
Mavipatik ebruuken bende valla başlarda araştırıyodum yorum falan arıyordum doktorların ahshsh sonra bi gidiyorum baska biri bakıyor ahhssj araştırmalar boşa gidiyor
Kubraaa_1 -Anonim-1 Yaa ben de geçtiğimiz ay gitmiştim kendisine 🥲 Siz bu zamana kadar hep aynı doktora iyi randevu bulmuşsunuz ben bulamıyorum gebe bölümünde olmuyorlar 🥲
-Anonim-1 Ceydaaas1 bende öyle çok sevdiğim doktorum tam doğum ayimmda egitim için başka hastaneye geçti çok üzüldüm ama yapicak birşey yok başka doktora gidicem oradada asistan mu olur doktor mu bilmiyorum 🥺
Busra_lena34 Serap toplara sucu Esra ugan Sait erbey Bu doktorlar çok iyi güzel ilgileniyorlar güler yüzlüler sorulara cevap veriyolar ben çok memnun kaldım 3 den de
ebruuken Mavipatik maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🩷 biz de 22yiz. Cinsiyeti belli mi bizimki hâlâ bi belirsizlik içinde 🥹
Mavipatik ebruuken amiin inşallah sağlıklı sıhhatli alalım kucaklarımıza 🤩💞 Yaaa ne diyorlar cinsiyetee bayadaa var haftası şaşırdımm 😄 Erkek bizim