ilknur_dmrl1 elifbsraaa1 adet görmedim ilk gebeliğim. Adetim baya geçtiği için de test yaptım pozitif çıktı 😋
elifbsraaa1 ilknur_dmrl1 anladımm o zaman benimkisi yalancı pozitifte olabilir bu testlerde oluyormuş
Eda42_ elifbsraaa1 Maalesef negatif artimed çok yalancı test yada düşük bir iki değerde gösteriyor içiniz rahat edecek ise kan verin en doğru net sonuç
Sevgikaya1525 elifbsraaa1 bence prodictor cnm artımed yalancı pozitif veriyor diyen çok ama nedense bende onla öğrendim
elifbsraaa1 Kızlar tam net bakmamıştım böyle hayali bir çizgi varmış ya. 2. İdrar portakal suyu içtim ilaç falan içtim diye çıkmamış olabilir mi
staRmama elifbsraaa1 beta açlık tokluk farketmiyır canım. Ben acilde vermiştim yarım saat içinde çıkmıştı sonuç
elifbsraaa1 staRmama sabah ilk idrarla diyorlar ya ben idrar için diyorum ilk idrarda hemen belirdi, 2.idrarda biraz zaman geçince belirdi
staRmama elifbsraaa1 kuzum testle niye uğraşıyorsun ki gidip kan verme imkanın yok mu bence hiç bekleme varsa
elifbsraaa1 staRmama işyerindeyim sabah zaten mr için izin almıştım, sağlık ocağına gittim orası da kan almadı akşam üzeri vereceğim kan testini