DeryArenn Bebeğim yüz üstü durmaktan nefret ediyor ve hiçbir şekilde durduramiyorum dikkatini çekebilecek oyuncaklar su matı zeka kartları falanda aldım fayda etmedi benimle aynı durumu yaşayan varmi annişler önerileriniz neler 🪷
AnayimBenAna_ DeryArenn benim kızımda nefret ederdi hiç zorlamadım çünkü herşeyi denedim olmadı yani belli bir aydan sonra zaten kendi dönmeye başladı. Sevmeyen bebe sevmiyor 🤷🏼♀️
Sevimli_06 DeryArenn benim bebeğim hemen ağlıyor yüz üstü yapınca dans eden kaktüs aldım o biraz ilgisini çekiyor 10 dakika felan duruyor yüz üstü
Parinas DeryArenn ilk zamanlar kasları gelişmemiş olduğu için sevmezler pek zorlanırlar. Doktorum 5 sn bile sürse ağlayana kadar dursun ne kadar dursa kar demişti. Sesli ve ışıklı şeyler dikkatlerini çekiyor genelde. O tarz oyuncaklar alabilirsin
Bmoon DeryArenn Aynı benim oğlum yastıkla da koyuyorum normal de durmuyor dans eden yengeçler mi almadım herşeyi denedim en fazla 10 dk duruyor o da yeni yeni başladı o kadar durmaya sevmiyor yüzüstü durmayı dönmeye çalışıyor sürekli
DeryArenn Sevimli_06 ben bi türlü yatıramadım yüz üstü akcigerlerine baktırdım acaba bisey mi nefes almakta zorlanıyor mu yüzüstü diye bisey de çıkmadı
DeryArenn Parinas neler neler aldım dikkatini çeksin de dursun diye ama bana mısın demiyor kıyamet koparıyor yahu
Parinas DeryArenn ağlıyorsa yapacak bişey yok ağlayana kadar kaç saniye dursa kar bileceksiniz 🤷ben doğumdan hemen sonra başlıyorum hem eve gelir gelmez ilk zamanlar hep öyle oluyor. Bir kaç haftaya kasları güçlendikçe yapabildikçe kendileri de mutlu oluyor ☺️
Sevimli_06 DeryArenn emzirme yastığını bırakıyorum üstüne yüz üstü yatıyorum 10 dakika tek duruyor yoruluyor hemen ağlamaya başlıyor bazı bebekler hiç sevmiyor demmeki
DeryArenn Bmoon bence zorlanıyorlar ve sıkılıyorlar yüzüstü kimi bebekte çok sever ablamınki yüzüstü uyuyo 😀
DeryArenn Parinas ben geç kaldım heralde son 1 aydır yatırmaya çalışıyorum yüzüstü yine pes etmiyim belki alışır zamanla 🌸
Leylaaa_46 DeryArenn kaç aylık . Kızımda ağlıyor sürekli 2 aylık oyuncak keşif etmediği için onunla yapamıyorum