AnayimBenAna_ DeryArenn bende 3 yaşında kızımın çığlığıyla uyandım noldu diye yanına koştum 🤦🏼♀️ aldığım cevap televizyonu ben kapatıcam oldu o kadar korktum ki uyku falan kalmadı
DeryArenn AnayimBenAna_ çok fena bu yeni çocuklar yahu annem diyo siz uyurdunuz 9 10 a kadar allah sabrımızı arttırsın 😀
AnayimBenAna_ DeryArenn birde eşimi işe giderken duydu ben babamı özledim diye ağlıyo 😂 huni takıcam kafama şimdi 🤭
iremd-1798 AnayimBenAna_ 5 buçuk aylık 😅😉 delirmeme ramak kaldı tam uyudu diyorum hop başa gwri dönüyoruz gözleri açıyor. Benimle ve uykuyla derdi ne anlamadım 😅😅
AnayimBenAna_ FNK son haftalar zor oluyor ya bende tatlı uykumdan uyandım resmen tv yüzünden 😂 sinirlerim bozuldu gece gece
FNK AnayimBenAna_ 2 saat uyuyorum sonra uyanıp bir daha uyuyamıyorum bebişe hazırlanıyor heralde vücudum ne bilim 😂
keyfimin-kahyasi-misin AnayimBenAna_ Kocamı yolladım becerirsek ikinci uyukuya gecicez tosunumla😂gecem iyi değildi sancı mi desem ne desem girip duruyodu tansiyonum düştü ya da yükseldi bı ara bisiler oldu bı baktim sonra sabah olmus
AnayimBenAna_ keyfimin-kahyasi-misin kızçem sağolsun sabah ezanıyla ayaktayım bugün o uyudu benim uyku kaçtı