Tugceaker Kızlar 32. Haftama yeni girdim mide bulantılarım var aramızda bu durumu yaşayıp nedenini biliyo olan varmı çok rahatsız hissediyorum kendimi
MiracAlpinveUmutunAnnesi Tugceaker Benim en başından beri bulantim var bir tek 17.haftadan 19.haftaya kadar kesildi. Sonrasında hep vardi. 34 haftalık hamileyim şuan bile bulantım var.
Rosemihra Tugceaker Bende öyleyim en başında midem bulantım vardı 5 ay sürdü tam geçti dedim yine başladı bi rahat edemedim . Gebelikte beni bıktıran rahat ettirmeyen tek şey bulantı kusma . Özlersib diyorlar ama neyini özlicem zehir oluyor
Tugceaker MiracAlpinveUmutunAnnesi ben hamileliğimin başında da ortasındada rahat geçirdim bulantım çok nadir oluyordu sarsmıyodu şu son 3 4 gündür mahvaldom acaba diyorum çocuk mu kanala girdide bulantım var ara ara da kasılıyo karnımda
Tugceaker Rosemihra bazen iyi oluyo hamilelik 🤣🤣🤣 niye canımın akıp yapmak istemediğim işleri eşim yapıyo ☺️☺️ Allah razı olsun yoksa tam tersiydi çok nadir yardım ederdi normalde 🤣🤣 hala şuna bile miğdem bulanıyo ☹️
Rosemihra Tugceaker ahahaj 😁 ya benim eşimde herşeye yardım ediyor normalde de ediyor ama yok ben bıktım kendimden yoruldum insan kendinden bıkar mı😁
Tugceaker Rosemihra valla bende öyle 🤣🤣🤣 acaba bu miğde bulantısı bebek kanala girmek üzere yada girdi diye mi bulanır ki
Rosemihra Tugceaker benim hep vardı bi ara geçti sandım yine başladı. Bebek kanala girdi diye değil ama benim bebiş baş aşağı dönmüş bugün öğrendim
fatsfats-92 Bende 32+4deyim. Hiç midem bulanmadı gebeliğimin başindan beri bu ara bende dd başladı. Bebek baskı yapıyor olabilir 🥲 Kanala girdiği içinde mi olurmuş 🤔
Tugceaker Rosemihra evet hala daha öyle sırf oyüzden çok yürüdüğüm zaman ağrım oluyo birde oturup kalkarken canım çok acıyo batma hissi oluyo bazen aşağdan gelivercekmiş gibi oluyo
Rosemihra Tugceaker benim şu an öyle çok yürüyemiyorum artık sanki çıkacakmış gibi , elimi alt karnımı tutuyorum öyle yürüyorum . Fazla oturamıyorum falan . Biraz zorlanmışsındır . Ben de doğurmam inşallah diye endişe ediyordum
Tugceaker Rosemihra aynen bende alt karnıma koyuyorum bide bel ağrım çok oluyo ve şunu fark ediyorum 2 gündür bebek daha çok kasılıyo ve sürekli bi tarafa toplanıyo o toplanınca karnım okadar çok geriliyo ki karnım yırtılcak gibi oluyo