Aysealty Canimbebegim geçen hafta bendede vardı sürekli baskı hissediyordm ultrasonda bebegi görünce anladm küçük hanım oralardaymıs bide sürekli asagı dogru tekmeliyordu ara ara yer degiştiriyor bacakları yukarı geldiginde rahatlıyorm asagıya vurunca yine baskı normal sanırım😅
Htczfr Bende bugün yürümekte bile zorlandım bebeğine hissedemedim sancımı diye düşündüm biraz dinlendikten sonra geçti.
Nesliiii Canimbebegim bende böyle bi agrı var 26+5 haftamdayım catım agrıyor yatarken agrıyor ama ayaktayken bi problem yok ve hep hareketlerini aşagılarda hissediyorum notmaldir inşallah salı doktora gitcem
Canimbebegim Nesliiii 2 gün önce doktordaydum hersey normaldi. Ve sanirum normal bir durum çogu kisi yaşamış
Nesliiii Canimbebegim yaa 3 hafta önce kontrolümde doktorum bi problem yok demişti zaten tahliller falan herşey normaldi dönmüştü ama baskı falan yok dedi ama o günden beri yatınca agrım var bu haftalarda endişeleniyorum erken dogum bilmem nee kabuslarda görüyorum umarım normaldir bu durum
Canimbebegim Nesliiii bende ayni 😅 gece ruyalarda erken dogumlar falan. Allah hepimize yardim etsin hamilelik psikolojisi işte. Benimde en cok gece uyurken döndügüm zaman vajinam cikacakmus gibu agriyor
Nesliiii Canimbebegim aynenn gece sagımdan soluma dönerken bende cok hissediyorum bu aylarda normaldir inşallah diye düşünüyorum inşallah öyledir gerçekten kadınların psikolojisii başka hamileliktee heleee bambaşkaymış bazen ben bile dönüp şaşırıyorum kendime eşlerimiz napsın 😂😂😂
PamukAnne Bende 27 haftadayım geçen gün doktoruma sordum bu haftalar kafaları yukarda olurmuş genelde o yüzden cok sık idrara cıkabilirsin ve catı agrısı yaşayabilirsin dedi umarım seninde için rahat eder canm
Canimbebegim Nesliiii ins normaldir ve en kisa sürede geçer inşallah. Her bi ay ı haftası farklu farkli seyler cikiyir iştee