Yeniden2 Kızlar saçımda inanılmaz kepek oluştu. Kullandığınız ve gerçekten memnun kaldığınız şampuan var mı? İlk kullanımda bile etkisini görebileceğim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Liddle_mom Yeniden2 head and shoulder kullaniyom dermaxpro var yatistiri yada nemlendiri artik sacindaki kepege gore ikisinden birini alirsin bidahada sampuan aramassin normalde 300 kusur ama gratisi takip et 170 e dusuyo indirimde☺
Gullusah92 Yeniden2 bende yarada oluyordu, kepekte. Kuaförde çalışan bi kıza sordum, elidorun mavi olanını kullan dedi, bana iyi geldi şükür.
Sevimli_06 Yeniden2 dove ultra care kullanıyorum saçımda hiç kepek yok 2 yıldır kullanıyorum memnunum
Zhdnl Yeniden2 Çözüm bulabildin mi benim daha önce hiç kepek problemim olmadı hamilelikle birlikte başladı ara ara kabuklu yara oluyor
Yeniden2 Liddle_mom bende head and shoulders kullanıyorum. Ama sanırım bende kepek yaptı o. Dediğiniz şampuana bakıcam çok sağolun.
Liddle_mom Yeniden2 cok memnun kalirsin hatta birde serum balsami var sac dipleri icin acayip etkili ilkkez verilen parayi sonuna kasar hak eden bir urun gordum ben surekli kullaniyorum bende egzama var oyle bir gecirdi ki doktorun yazdigi sampuanlar bile yaninda cok afedersin🤣🤣 yedi yani
Gamzeeakt Liddle_mom Merhaba bende de geçmek bilmeyen egzama var bu şampuanı bitene kadar kullandıktan sonra kurtuldunuz mu yoksa hep bunu mu kullanıyorsunuz birde içeriği temiz mi şuan hamile olduğum için kullanabilir miyim
Elcin90 Net bir şekilde diyebilirim ki Vichy dercos araştırabilirsiniz buna kadar denemediğim hiç bişey kalmadı çünkü
Gulcinipek Gamzeeakt arkadaşın dediği şampuanı bende kullanıyorum foto koymayı bilmiyorum link bıraktım 😊 dercos bende strese dayalı egzaman oluyor saçımda o dönemde kullanıyorum geçiyor
Liddle_mom Gamzeeakt kullanabilirsin ben degistirsem bile egzama geri gelmedi ama ilk aldiginda bitene kadar kullanirsan daha iyi olur
Gulcinipek Yeniden2 sadece bununla geçti hatta benim strese dayalı egzama oluyor saç derimde arada kullanıyorum geçiyor bazen tekrarlıyor yine kullanıyorum . Günlük kullanıma uygun değil zaten link bırakıyorum https://ty.gl/bpzt6bvdkpp46
Gamzeeakt Gulcinipek Yok o dercos değil head and shoulder dermaxpro olan şampuanından bahsediyor şuan gratis karta özel indirimde