Deryadeniz8 Bat 24 aralıktı bugünle 10 gün gecikme. 29 nda test yaptım negatif 31 nde acilden kan verdim gebelik yok dedi. Geç döllenme diyor herkes sizce durumlar nedir? Neden böyle başına gelen var mı?
Bebito-ve-annesi Deryadeniz8 aynı durum bende de oldu 20 sinde test verdim beta HCG 0 di sonra 10 gün sonra regl gectikti betahcg 578 çıktı bana da geç döllenme diyorlar
bebeksimom Deryadeniz8 benim 18 gün gecikmede beta değerim yükselmiş büyük ihtimal regl gecikmemden sonra yumurtladım
kindacute Deryadeniz8 ilk korunmayı bıraktığımız zaman başıma gelmişti 10 gün gecikmiştim, korunmayı bıraktığımız için düzensizlik olmuş sadece
Deryadeniz8 Sevgilimmmmmmm bir kere kan verdim sonucunda epey üzüldüm yarın sağlık ocağında kan vereyim diyorum böyle olmuyordu hiç neden olabilir ki
Sevgilimmmmmmm Deryadeniz8 birçok sebebi olabilir. Doktora görünmedwn bilemeyiz. Allah gönlüne göre versin inşallah kucağını boş bırakmasın ❣️
Nur_Erdugan53 Deryadeniz8 Vallahi canım Benimki de geç döllenmeydi ama kan verdiğinde kanda çıktı Ondan sonra testlerinde Çok silik çizgi çıkıyordu Gözde görülür gibi değildi çok silikti gözüme sokuyordum ancak görüyordum yani öyle baktım öyle olmuyor gittim Kan verdim ve karnım da çıktı Siz birkaç gün bekleyin tekrardan kan verin
TugceOrak Deryadeniz8 herkes onu ağzına sakız gibi almış her önüne gelene söylüyor kuzum. Nefret ediyorum insanların sonradan üzüleceğini düşünmeyip ümit verenlerden. Arkadaşlara katılıyorum geç döllenme olsa dahi kanda 29unda çıkması gerekirdi. Sen yarın tekrar kan ver bakalım nasıl çıkacak sonuç
Deryadeniz8 Bebito-ve-annesi regl gecikmesi bugün 10. Gün bilmiyorum kafam karman çorman yarın bidaha kan versemmi diye düşünüyorum
Bebito-ve-annesi Deryadeniz8 gebelik haftası ultrason da uyumsuzsa geç döllenme diye biliyorum mesela 4 haftalık kabul edilen regl sürecinde bebek ultrason da 2 haftalık görünüyor doktor diyor ki geç döllenme olmuş