Zakine Tuylerinizle nasi bas ediyonuz ya ,hic gormuyorum ,jilet kullaniyorum normalde ama suan mumkun degil gobekden ,cok zor,veet surdun tuy dokucu umarim ise yarar bekliyorum mal gibi banyoda 🙄siz nasi bas etdiniz.
Imasleeper Zakine tüy dökücü ağır kimyasal deri altına nüfuz ediyor kullanma bacım onu bir daha ben alamadığım yerlerde eşimden destek alıyodum
Asi_07 Zakine altıma bişey serip karşımada ayna koyup oturarak alıyorum ayakta mümkün değil alması göbekten zaten görünmüyor ben o şekilde rahat alıyorum
Beybyi Zakine ben böyle bı şey aldım kullanıyorum 30. Haftamdayım memnunum pille çalışıyor tıraş makinesi gibi
akidesekeri Imasleeper hanımefendinin biri tüy dökücü kremi doktora sorup kullanmış. Zararı yok kullanabilirsiniz demiş isterseniz sizde sorun. Unutuyorum unutmasam da ben de sorsam
Mahinur-12 Asi_07 bende bir örtü serip ağda yapıyorum he mükemmel olmuyo ama en azından temiz görünüyor 30 haftadayim ilerde kuaföre gidebilirsen gidicem alismisken agdaya devam etmek istiyorum tekrar jilet kullanmak istemiyorum ben zaten epilasyon yaptırmıştım az çıkıyor ve acisina dayanabiliyorum
1prens1prenses_ Zakine ayy 31 haftalık hamileyim dün doktor gitcem her ihtimale karşı göremedim yerler vardır dedim yere oturdum düz duvara yapıştım tırmandım tekrar kalktım ayna tuttum yok görsem bile göbekden el gitmiyor eşimden utanıyorum 🤣 birde keser atar falan korkuyorum da🤣
Zakine 1prens1prenses_ offff nedir cekdigimiz bizim yaa ,bende esime asla yapdirmam yaa ,o seve seve yapar da ben izin vermiyorum
Beybyi Zakine bu Braun un epilatör makinasıyla birlikte satılıyordu bikini bölgesi için zaten ama iş görüyor
19Merve-nur Zakine jilet Venüs breze aldim valla şaşkınım çünkü 2 3 ay çıkmıyor alınca bu nasıl jilet başlığında bir sivi var çıkabiliyor jel gibi sevmedim çıkarttım yine de ayni oldu vallaha rahat ettim. Bakmadangelisi güzel alıyorum.muntazam almaz zor.
Nakskdkdkd 19Merve-nur mor renk olan mi oluyo tam olarak gillette venus comforlete breze mi ne yaziyo sanirim demi
ayseheyecanli Zakine eşimden destek alıyorum tabiki sanki görmediği yer😅 pelvis masajına dabaşladık öneririm 😉
QueenMommy Zakine Onu kullanmaman lazım zararlı ki Eşin yardım etsin evet senn alman zor benim son haftalarda eşim yardım etti ilk basta utanıyordum ama ondan baska çaremde yok
AnayimBenAna_ Zakine tüy dökücü kremi normal zamanda bile genital bölgenize kullanmamanız gerekiyor ki hamileyken asla kullanılmamalı yasak
Hamide_00 Zakine valla canım bende 37. Haftam da hep zorlandım artık yapamaz hale geldim eşim yardım ediyordu kontrole falan gitmeden önce doğumdan önce de kendisi halletti yapsınlar yani ne olacak ztn bişeye yaradıkları yok doğum için 😂
1prens1prenses_ Sulerzz öyle valla ben eşime cesaret edemiyorum 🤣 kol bacak da değil incelik ister eşimde yok incelik 🤣🤣
1prens1prenses_ Beybyi Yok hayır da ben ne olur olmaz diye öyle oğlum için gitmiştim İlk hamilegim de tam temiz olmadan bakmak gerekti 36 haftalıkken hasteneye yattım derken doğum kötü oldu onun korkusu ile her an tedbirli olmak istiyorum
zeynosileannis Zakine evet ya çok zor oluyor valla ben artık parça parça yapıyorum bir gün üst kısmı ertesi gün kalan kısmı ben ağda ve epilatir kullanıyorum daha geç çıkıyor