Yprkk Emeltsb 1 saat sıcak duş aldım bedenen çok rahatlattı. 5 yıl önce kızımda yaptıkları İğnenin acısı bugün gibi aklımda yani o acı dışında yaşadıklarımı pek hatırlamıyorum asıl korkutan belden yaptıkları iğne sanırım 🥹 inşallah yarın buradan güzel haberleri yanımda yavrumla yazmak nasip olur çok teşekkür ederim 🙏🏻🌺🥰
Emeltsb Yprkk ayyy herşey o kadar gelişti ki 1 ay önce arkadaşım sezaryen doğum yaptı her şey bitti odasına getirdiler bana belden iğne yapmadılar heralde anlamadım hiç falan dedi hemşirelere sorduk yapmışlar hissetmemiş bile ne takıldığını ne çıkarıldığını
Yprkk Imasleeper herkesin bir derdi var durur içerisinde 😁 Rabbim cümlemize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn inşallah 🙏🏻🌺
irem-16 Yprkk kaç kg peki annesi doktor en son kaç kg demişti ve ne kadarlıkken bakmıştınız🥰🥰 ayy konuyu da saptırmış gibi oldum kusuruma bakmayınız lütfen 🥰 dualarım sizinle bu gece
Whitecolour Ben de 38+3 üm ve ben de yarın sezaryen olacağım ne hissettiğimi hissedeceğimi bilemiyorum 🥹🥹
yrncgl Whitecolour bende yarın sezaryen olacağım akışına bırakın korkunca mutsuz oluyoruz dün yaşadım bugün daha iyiyim 😄 Allah yardımcımız olsun inşallah sağ salim kavuşalım yavrularımıza 😍
yrncgl Bende yarın sabah 07:30 da hastaneye yatıyorum 09:00 da doğumum olacak, Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşalım kolaylıkla atlatalım inşallah😍😍
anneadayi__ Sağlıkla kucağınıza slın inşallah süreç çok kolay geçer 🙏 Darısı biz kalanlara tabi bende salı günü 7 ocakta olacağım sezerysn şimdiden uyku tutmuyor🤭🥹
anneadayi__ Merhablar ben cuma günü 3 ocakta doğum yaptım kontrol için gitmiştim bebeğimin kalp atışları hızlı çıkınca o gün sezeryanla aldılar