mrvsrcn Edasude hiç yaşamadım ben gerçi hiç bi belirti yaşamadım aşılama olduğum için yaptım yani testi öyle olmasaydı hiç bilemezdim bile hamile olduğumu bence 😂😂
Edasude byzkedis test yaptınız mı, bende negatif çıktı ama birkaç gündür baş dönmesi var, oda tam dönme değilde hani bi ağırlık olur gibi değişik bişey yani, regl öncesi oluyo mu acaba
23nisan22m Edasude teşekkür ederim.🎀💖Sadece baş dönmesi vardı. Gecikmenin birinci günü test yaptım çıkmadı sonraki gün çok silik çizgi gördüm. 3.gün kan tahlili yaptırdım o şekilde emin oldum.
Edasude 23nisan22m aslında çok garip testte çıkmaması dimi ? Bende 3 test yaptım son dört günde 1 negatif 2 silik çizgi anlamadım 🤷🏼♀️ silik çizgilerin biri belli belirsiz diğeri baya belli ama herkes artımed iyi değil dediği için canım sıkıldı
Zumra-nur46p Edasude hamile miyim değil miyim bilmiyorum ama iki gün reglim gecikti baş dönmem var internetten test sipariş verdim gelmesini bekliyorum heyecanlıyım inşallah hamileyimdir Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim hayırlısını versin inşallah
Edasude Zumra-nur46p aminnn 🙏🏻 bende yarın son kez test yapıp pazartesi kan vermeyi düşünüyorum ilk defa vericem gebelikle ilgili