Mervemrah 03 BAYANLAR MERHABA BENIM 4 TANE BEBEGIM ÖLDÜ EN SON EKIM SONU KURTAJ OLDUM 4 AY OLDU EN SON ADET TARIHIM 2 OCAK KLOMEN KULLANMIŞTIM ADETIMIN 13.GUNU KONTROLE GITTIGIMDE DOKTORUM 21 ML YUMURTAMIN BUYUK OLDUGUNU VE HER AN HAMILE KALABILECEGIMI SOYLEMISTI ADETIME 3 GUN VAR VE BEN BUGUN TEST ETTIM POZITIF CIKTI AMA CIZGI SİLİK CIKTI SIZCE VARMIDIR YOKSA 4 AY ONCE.KURTAJ OLDUM YA BETAM KAN DEGERIM DUSMEMISMIDIR UZUN OLDU HAKKINIZI HELAL EDIN
Nurrrrr Mervemrah Canım bende klomen kullandım sağ yumurtalığım şişmişti ve o ay hamile kaldım 2 gün gecti adetimden test yaptım silik cıktı😘
Sila7166 Mervemrah bende adetime iki gun kala yapmistim ☺️Ve cok silik bi cizgi cikti pazartesi gidip kan verdimki hamisim bence cizgi varsa hamilesindir diye dusunuyorum iki gun daha bekle yine testbyap yada kan ver garanti olsun😍insallah hakkinda hayirlisi
Abakliseher Mervemrah klomen tarzı üreme ılaçları ıdrarda testı pozitifleştryor cnm sen yınede hemen heveslenme hyrlısı neden ölüyorlar araştrıldı mı
Mervemrah Abakliseher hayır daha yeni bilindi devlete bakindim bilemedi ben ozel hastaneye bakindim sonra 4. Gebeliğimde bilindi ondada geç kalmışız 😑
Gulcan_kaplan_25 Kızlar 23.5gunlük hamileyım cok fazla mide agrım ve kasık agrılarım oluyor ne yapmalıyım