Aysegullugesya_ ben en baştan beri normal doğum isteyip Bursa’nın altını üstüne getirdim 1 milyon küsür takipçili arkadaşıma hikaye attırdım Bursa’da en iyi kadın doğum dr u diye gelen önerilerin çoğu aylin karahasan ve rampia nizamdı ondan önce yine çok övülen Oktay Altun’a gittim fsm de sonra ssvd ve normal doğal doğumcu suya doğumcu vs diye bilinen rampia nizama ama hiç memnun kalmadım bununla ilgili post açmıştım zaten sonrasında üç farklı doktorla daha görüşüp en son Okan Özden de karar kıldım GATA doktoru kendisi askeri hepsi ilk doğum olduğu için makat gelişlerde bebekte kanala sıkışma oksijensiz kalıp beyin hasarı olması kol bacak çıkması annede makata kadar fazlaca iç dış yırtık gibi şeylerden bahsettiler ki benim bebeğim hep iki hafta önde gidiyor boy kilo olarak tahmini doğum kilosu 4, 4,5 kilo iri bir bebek karında elle döndürme işlemini de plasenta ayrılabileceği için önermiyorlar yani kendimi de bebeği de riske atmaya gerek yok hepsi aynı şeyi söyledi ki ben Bursa’nın en meşhurlarına gittim hep Bişi değişmedi yani normalde günümüzde dr lar böyle yapabiliyor ama ben benim durumum için öyle olduğuna inanmıyorum ki şu anki doktorum Okan Özden dönerse normal yaparız diyor zaten son ana kadar ama çok nadir görülüyor son anda dönmeler ben de sanmıyorum döneceğini çokta takılmıyorum önemli olan benim ve kızımın sağlığı