Nurnur2 Zeysu amin inşallah teşekkür ederim 🙂 Umarım toparlamışsınızdır 😊 isme karar verebildiniz mi 🙂
Zeysu Beyza2329 amin İnşallah çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Gerçekten bir yerde salmak ve akışına bırakmak gerekiyor. Çok panik bir hamileydim ve bunun eksi yönlerini dibine kadar yaşadım 🥹🙏🏻
Zeysu akkaya_1234 amin çok teşekkür ederim. Dilerim ki Rabbim sizinde doğumunuzu kolaylaştırsın her şey gönlünüzce olsun 🫶🏻🫶🏻
Zeysu Ftmnrutlu kesinlikle acıtmıyor ama anında büyük tuvaletinizi yapma hissi yaratıyor. Elimde suni sancı takılı vaziyette lavaboya koşuşumu hatırlıyorumda 😂😅
Zeysu Asdf1 çok teşekkür ederim 😍🙏🏻 buradan paylaşmam doğru olmaya bilir doktor kontrolünde yapılması gereken şeylerdi 🥹🫶🏻
Zeysu tubavarlikk ahahaha çok teşekkür ederim 😂😍. Sizinde doğum hikayenizi okumak için sabırsızlanıyorum 🫠 İnşallah her şey gönlünüzce olur
Zeysu Kumsalkya çok geç gördüm son durumunuz nedir acaba. Bildiğim kadarıyla spermdeki bir hormon rahim ağzını yumuşatmaya yardımcı oluyormuş. Benim açılmamda bu yüzden oldu bence
Zeysu Orkay yaa benzer şeyleri yaşamışız 🥹 İnşallah her şey gönlünüzce olur hayırlı doğumlar diliyorum 🫶🏻