Felipesra İlk testi 31.12.2024 saat 22.30 da verdim beta hcg 4.68 02.01.2025 saat 19:15 de verdim beta hcg 21.2 çıktı Aynı hastanede verdim sizce artış nasıl Beklenen bat 02.01 yani bugündü
umrumdadegil Felipesra kız maşallah ne kadar erken öğrenmişsin😂 gayet güzel artmış ama daha çok yeni tekrar takip et
Gizmmis Felipesra bende 31.12 de verdim 3.40 çıktı yükselecek mi acaba diye bekliyorum çok fazla belirtim var
Felipesra umrumdadegil valla bende anlamadım bi deneyelim dedik hemen tutmus inşallah sağlıkla ilerler ilk hamileliğim çok heyecanlıyım ve aşırı bilgisizim 🥹
Felipesra Gizmmis bende yükselmez diye korktum ama cidden yükseliyormuş nasıl bir hormonsa artık inşallah şeninde yüksekir hamilelik haberini alırsın canım 🙏🏻
Gizmmis Felipesra valla bi yandan istiyorum bi yandan aşırı gözüm korkuyor muhtemelen çok zor bi hamilelik geçircem aşırı mide bulantısı tansiyon düşüklüğü yaşıyorum
Felipesra Gizmmis benimde ara ara aşırı midem bulanıyor tiksiniyorum sanki farklı konular alıyorum gibime geliyor 🥹