Kayra48 Selam kızlar bebekleriniz kaç gün önden gidiyor, şeker yüklemesi vs yapıldı herşey normal çok şükür önden gitme sebebi ne olabiliyor
Hshshzgsghzhshs Kayra48 şeker yüklemesi yaptırmadım ama 26+4 haftalıkken 27+5 hafta ile uyumluydu herşeyi kilosu normal haftası ile uyumluydu
Baby_B Kayra48 ben en son 24+6 da gittim Bebek 2 hafta öndeydi Gorucem yarin bebegimi🥰 28+6 dayizzz Seker yukleme sonucum normaldi Bakalim bebis ne kadar olmus🥰🥰
ayseheyecanli Kayra48 bu haftalarda genelde önden gidiyolar hep 2 -3 hafta sonra düzeliyo yani ayrıca önde olması kötü bişy değil ki neden tedirgin oldunuz
Kayra48 Ayshababy sağlıklı olsunda 🌺 doktorum baya ilerde gidiyor dedi şeker yüklemesi de yaptık çok şükür normal o zaman tompik bir kız olacak 🥰
Namesiz6 Yavrum benimde ilerde gidiyor.Gebelik şekeri en büyük etken.🥲 Birde ben bebeği besleyen şeyler çok tüketiyorum acaba o da etkiliyormudur bilmiyorum 🤭
Kayra48 Baby_B aynı haftalarda gitmişiz 😍 benim daha kontrole var, banada haber verir misin ne kadar olmuş 🥰
Hshshzgsghzhshs Kayra48 bebeğe kilo aldiracak şeyler yiyorum normalde yiyorum canım ne çekerse hiç kısmadan hep yiyorum sizin bebeğiniz kaç hafta ile uyumlu kaç kilo