Asya140820 Normal yâda sezeryan kırık çıkan anneler 2 ayın sonunda kaç kg gitti ve korseyi ne zaman taktınız
Suuu-- Asya140820 Benim görümcem 1 hafta sonra takmış ama Bende bilmiyorum bazıları çok ağrı olur diyorlar , Bende Sezeryen düşünüyorum, Zararı doktorla konuşup duruma göre bende Takcam , Biraz toparladıktan sonra spor vs derken duzelicez inşallah 😂
Semra__ Asya140820 16 Aralık’ta doğum yaptım 11 kilo gitti. Şuan 55 kiloyum korse aldım ama takmadım. Sezeryan oldum bir yerde zararlı olduğunu okudum o yüzden takmadim
Melllike Asya140820 75 küsürle doğum yaptım. 2ay sonra 63 kgdım. Sezeryanla doğum yaptım. İlk zamanlar yürürken göbek kısmıda oynadığı için ağrı oluyor tutup yürüyordum. Keşke ilk zamanlarda çok sıkmayan sadece göbek kısmını biraz toparlayan en azından yürüken sallanmayan bir korse giyseymişim. 2aya yaklaşıken giyindim ve yürürken göbek kısmım sallanamdıgı için çok rahatlamıştım.
keyfimin-kahyasi-misin Asya140820 korse kullanmadım doğumdan çıkar çıkmaz haftasına 10 kilo verdim ama Etim sıkiydi saldı kendini .
Asya140820 @Suuu-- ben ilk doğumda 1 hafta içinde takmıştım ama kanamam az olmuş göbeğim kalmıştı baya 15 ay sonra boş gebelik yaşadım ondan sonra kanama oldu ve o zaman gitti göbek o zaman dedim galiba çok erken yapmışım kanama bitince düşünüyorum ama erken kullanan var mı acaba diye de merak ediyorum 😂
Suuu-- Asya140820 1 hafta iyidir bence , dikiş vs olucak ya , Daha erkeni can acıtır diye düşünüyorum ama yinede yanlış bilgi vermiyim doktoruma Sorcam sezeryen göbeği biraz zor gidermiş ,😂😂
Duyguceren Asya140820 72 yle normal doğum yaptım eve geldiğimde 64.5 kg dım şuan 61-62 arası gidiyorum zaten 58 le hamile kalmıştım . Korse de takmadım dikişim çoktu iltihap kapmıştı birde kesi atmışlardı popo kısmına orası iltihaplandı belden sıktıkça canım çok yanıyordu kaldı göbeğim oysaki 45 günde kanama görmüştüm üstüne 12 gün temiz kaldım sonra 12 gün daha kanama gördüm gitmesi lazımdı gitmedi 😂😂
FNK Asya140820 geçen bi fizyoterapisti dinledim takmayın iç karna basınç yapıyor organların işlevi bozuluyor falan diyordu, ben o yüzden takmayı düşünmüyorum
Sedakrt Asya140820 normal diye gittim öğleden sonra doğdu oğlum. Ben 60 kg ile hamile kaldım ama çok kilo aldım doğuma 84kg ile girdim. 40 mevlüdünde tartıldım 66 olmuştum. Doğumdan sonra hiç yemek yiyemedim iştahsızlık ve ödemde gidince baya kilo verdim. Şimdi tekrar hamileyim 5 sene sonra. Bu sefer 69 kg ile hamile kaldım. 5 aylık olduk 5 kilo almışım bunda daha çok dikkat ediyorum ve bol bol yürüyorum. Kiloları takmayın kendiliğinden gidiyor zaten. Doğumdan birkaç gün sonrada belinizi sarın sımsıkı ben bilseydim korse kullanırdım erkenden . Zayıflayınca sönmüş hamur gibi olmuştu göbeğim 😂
deniz_95 Asya140820 61 kiloydum doğuma 85 kiloyla girdim ama inanılmaz ödem vardı bende yüzüm gözüm ellerim ayaklarım hep şişmişti. Doğumdan sonraki 2. Ayda 61’e düştüm tekrar. Korse de takamadım ya karnımı rahatsız etti ama göbek kalmadı bende yapısal sanırım biraz da göbek işleri
myavocado Asya140820 4 ay oldu üstüne iki kg daha aldım 😅 korsede de sıkıştım rahatsız oldum hiç takmadım 😅😅