htckc [silindi] ilkini hatırlamıyorum canım ama ikincide 3 yumurta oluşmuştu bunlardan sadece biri büyüdü..boyutunu tam hatırlamıyorum ama 19 20 falandı sanırım..ama hiç stres yapmadığımı hiç düşünmediğimi söyleyebilirim sanırım en önemli etken bu
Tatlisannedilekk CigdemB canım pazar günü test yaptım evde silikte olsa çift çizgi çıktı sabah gene test yaptım yine silik çift çizgi çıktı cuma kontrolüm vardı zaten hemde kan vercem bakalım inşallah vardır 🤗
CigdemB Tatlisannedilekk 9. Günüm benim 🤗 çooook mutlu olsum canm inşallh kontroldede gül haberler alırsın darısı bana 🥰
Fatma9438 CigdemB bende ayın 28 inde çatlatma iğnesi yaptırdım ve pazar gününe test yaptrcam . Sende ağrı falan varmı şuan herhangi bir belirti
CigdemB Fatma9438 bende 28inde iğneyi yaptm pazartesi idrar testi yapmayı düşünüyorum sol kasığımda ağrı oluyor arada özellkle sabha karşı ama kısa sürüyo hemen geçiyo birde ben progestan kullanıyorum o çok başdönmesi yapıyor sende varmı bi değişiklik
Fatma9438 CigdemB Ben 10. Günde teste gittim 6.3 çıktı:) Testi tekrarlayacagim. Kasık ağrısı çok bende
Bendis CigdemB Benimde bugün 4. Günüm beklemedeyim . Ama sana tavsiyem ben geçen ay 12. Güne kadae idrar testlerim pozitifti sevindik sonra yıkıldık 12. Günden önce test yapma bence inşallahbu ay pozitif sonuçlar alırız ☺️🙏