Paronayanne Ya kızlar kafayı yiyeceğim. 8 aylık olduk. Benim bu sıpam her şeye öğürüyor. Ne yapacağım nolur yardım edin
17102017 Paronayanne bnmde 8-9 aya kadar ne versem kusardi şimdi 11.5 aylık yine sikintili yemeği ama duzeliyolar biraz
Paronayanne 17102017 çok zorlanıyorum ya her şeye öğürüyor anlam veremiyorum. Şu instagramdaki anneleri görünce kendimi yetersiz hissediyorum valla
17102017 Paronayanne onlar buz daginin görünen kısmıdır, bnmde her yaptığım çöpe giderdi , yese neler yapicam derdim, mamayla büyüdü resmen, merak etmeyin zamnla birazda olsa duzelicrj
Paronayanne 17102017 ay inşallah öyle olur. Benimkide öyle sadece mama içiyor. Maması biraz kessem yer mi acaba diye düşünüyorum bu seferde tamamen aç kalacak diye korkuyorum
17102017 Paronayanne onuda denedim sonuç alamadm bn o ayda, ama ne yaparsanız eline verin, bnmki yaşını dolduracak hla biseyi kndi alip yemez, bn doyururum o sorun değilde böyle alisrlar aç klirlar bı yerde biraksak
Nuurr22 Mamayi 0 putursuz verdiniz mi benimki ağzına Pütür geldiği zaman öğürüyor. Bu yüzden tavugu yemedi. Putursuz ve mamadan ziyade biraz daha sıvı şekilde vermeyi deneyin. Yerse zamanla kivamini arttirip daha puturlu birakirsiniz
Paronayanne Nuurr22 ay denemediğin kalmıyor her şeyi deniyorum valla napacağımı şaşırdım kendini kusturıyor en sonunda