Zeliha66 Hanifeee hangi sehirde oturuyosun anladigim kadariyla kalpde delik var. Hamile misin dogummu yaptin??
xwoman Hanifeee 21 haftalik kalpte delik (vsd) bobrekte genisleme varmis birde suyu biraz fazla. Anomali belirtisi dedi doktor. Amniyosentez onerdi bana ama yaptırmayacagim. Size ne dedi. Bu arada erkek bebek benimki
Hanifeee BENımki de erkek Böbrek genıslemesı 6 mm Amnıyosentez dedi istemedim aldır dedi aldırmadım duan 24+6 yız dogumdan hemen sonra kalp amelıyatı olcak Hacettepe unıversıtesinde doktor olarak Ankara cankayada özgür deren var Deren klinik yaz çıkar oraya sevk verdi kalbıne. Eko cekıp ayrıntılı ultrason yaptı 1200 tl verdık doktor çok iyi saolsun dogumum ankarada olcak normalde amasyada otryrm öyle
AmatorAnne Hanifeee VSD türü neymiş acaba, kalpten dolayı mı hemen ameliyat olacak doğumdan sonra? Kaç mm lik bir delik var? Çok geçmiş olsun hepimize.
xwoman Hanifeee kendi doktoruma sonuçları gösterdim evet ihtimal var ama o kadar da enseyi karartcak bir durum yok dedi. size niye aldır dediler anlayamadım ben .