BasakE Selamlar kızlar, henüz cok yeniyim buralarda. İzmit taraflarında gebelik takibi icin önerebileceğiniz doktor var mı? Normalde medicalparkta bir doktora gidiyorum ancak kendiai gebelik takibi yapmıyor
Fatmadali BasakE konak hastanesinde Gülçin Aydar gek geçerim ya kadının gecesi gündüzü yok ve çok detaycı pimpirik ilgili her an her msjıma ilgiyle döner asla risk almaz tavsiye ederim
Mukaddes55 2bebek-41 bende o hastaneye gitmeyi dusunuyorum doktor konusunda secim yapamadim sizce hangisi daha iyi
2bebek-41 Mukaddes55 Betül nalbant iyi bir doktor. Seval Taşdemir e cinsiyet öğrenmek için tesadüf gittim ama ondan da çok memnun kaldım çok cana yakın çok kez bakıyor göremedim ya da bekleyelim deyip başından atmadi her şeyi anlatıyor bakıyor istediğin zamanda iletişim kur dönüyor sanırım ben Seval ile devam edeceğim ☺️ muayene ücretleri de değişiyor iki doktorun
basakgulyaldiz BasakE Merhabalar, Medical parkta Funda hocaya gidiyorum çok memnunum. 9+2 deyim. Funda hoca çok ilgili, çok titiz, çokta eğlenceli bir doktor ☺️ tavsiye ederim.
2bebek-41 Yel-z Atakent cihan hastanesini soruyorsan Emel bilici- Seval Taşdemir SGK liya 2000 Betül nalbant - Ayfer özer cora 2250 imiş doktordan doktora fark ediyor usttekiler 2 yıldır o hastanede diğerleri 5 yıldan fazla oldu o yüzden fazla